Το μεγάλο φαγοπότι του πρώην Νομάρχη Φλώρινας!



Το χοιρινό με τραχανά, οι κεφτέδες με λαχανικά, το μπουγιουρντί και ένα καλό κρασί αξίας… 560 ευρώ, είναι μόνο μερικά από τα «εδέσματα» που ενέκρινε ως δαπάνες η πρώην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση της Φλώρινας.

Δείτε το τιμολόγιο που κόπηκε «επί πιστώσει» στην Νομαρχία της Φλώρινας, στις 15 Απριλίου 2010, την ημέρα που όπως φαίνεται από την προσωπική του κάρτα, έχει τα γενέθλια του ο πρώην Νομάρχης και νυν Δήμαρχος της Φλώρινας, Ιωάννης Βοσκόπουλος…

Φώτο κάρτα που φαίνονται τα γενέθλια του

Ρίχνοντας μια ματιά στο τιμολόγιο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι στους συνδαιτυμόνες άρεσαν πολύ τα «ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙ», από τα οποία παρήγγειλαν 10 μερίδες και μόνο για αυτά πλήρωσαν 45 ευρώ.

Το γεύμα συνοδεύτηκε με πολύ ψωμί, 24 μερίδες, και από οίνο, ερυθρό. Δύο μόνο φιάλες ήταν αρκετές, μόνο που η μία κόστισε 560 ευρώ και η δεύτερη 132.

Το κυρίως πιάτο βέβαια, πάντα με κάθε επιφύλαξη, ήταν το ΡΙΒ ΕΥΕ, που αν δεν ξέρετε ποιο είναι σας το δείχνουμε εμείς. Από αυτό η νομαρχεία παρήγγειλε 20 μερίδες που στο σύνολό τους κόστισαν 320 ευρώ. Και όλα αυτά … «ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΗ».

zougla.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.