Σοβαρό ατύχημα λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης κοντά στο Κλειδί Ημαθίας!



leoforeio_ktel45yherheΣύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κοζάνης που εκτελούσε το μεσημεριανό (14:00) δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κοζάνη. Γύρω στις 14:35 κοντά στο Σ.Ε.Α. Πλατάνου λίγο μετά το Κλειδί Ημαθίας, προπορευόμενο αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με Ι.Χ. που εξέρχονταν από τα OLYMPUS PLAZA, με τον οδηγό του λεωφορείου του KTΕΛ Κοζάνης να μην καταφέρνει να αποφύγει με τη σειρά του την πρόσκρουση στα άλλα δύο οχήματα.

Από το ατύχημα ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί για του επιβάτες του ΚΤΕΛ, όμως η σοβαρή ζημιά του λεωφορείου (στο παρμπρίζ), κατέστησε τη συνέχιση του δρομολογίου αδύνατη.

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης, που έσπευσε στο σημείο να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει στην Κοζάνη, δίνοντας έτσι ένα ευχάριστο τέλος στη μεσημεριανή τους περιπέτεια.

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.