Στις 15 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις



kozani_apo_plateia_zoom_kosmosΟ Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ενημερώνει ότι οι τακτικές θερινές εκπτώσεις του έτους 2011, θα αρχίσουν την Παρασκευή 15 Ιουλίου και θα λήξουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας, προσκαλούν το καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους προσφέρουν αυτή την περίοδο,γιατί πραγματικά υπάρχει μεγάλη ποικιλία και επάρκεια προϊόντων για ασφαλείς, ελκυστικές,συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές .

Οφείλουμε να δείξουμε το σεβασμό μας στους καταναλωτές και τους ανταμείβουμε για την προτίμησή τους στα καταστήματά μας ,θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη μεταξύ μας σχέση.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης ,η ώριμη καταναλωτική συμπεριφορά δεν εξυπηρετεί μόνο το αγοραστικό κοινό, αλλά παράλληλα αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για το υγιές, στεγασμένο και οργανωμένο εμπόριο.

Στηρίζοντας την τοπική αγορά διασφαλίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και για τα ίδια τα παιδιά μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.