Μερικά ευτράπελα από το φαγοπότι της ΔΕΗ…



dehΓράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Φίλος εργαζόμενος στην ΔΕΗ Πτολεμαΐδας, που φαίνεται να διαθέτει τσίπα ντροπής, μας εμπιστεύθηκε μερικά απίστευτα πράγματα.
Απολαύστε τους «πατριώτες συνδικαλιστές»:

1. Μισθός χειριστή μηχανήματος βαρέως τύπου –
6500 Ευρώ τον μήνα (έξη και μισή χιλιάδες ευρώ / μήνα!!!!!!!)

2. Σύνταξη οδηγού ειδικού μηχανήματος-
4500 Ευρώ τον μήνα (τέσσερεις και μισή χιλιάδες ευρώ/μήνα!!!!)
και 900 Ευρώ Επικουρική σύνταξη τον μήνα!!!!!!!!
Σύνολο… 5400 Ευρώ (πέντε χιλιάδες τετρακόσια ευρώ /μήνα!!!!)

3. Και το εξωφρενικό. Εφάπαξ των ίδιων 180.000 Ευρώ. Ολογράφως ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.

Τα παραθέτουμε και ολογράφως χάριν ακριβείας και κυρίως γιατί φαίνονται πραγματικά απίστευτα.

4. Οι συνδικάλες και εργαζόμενοι στα φορτηγά εκσκαφής λιγνίτη χρειάζονταν κάποιον που να τους μοιράζει αναψυκτικά και καφέδες. Ως εδώ όλα καλά. Γιατί όχι. Με λεφτά της ΔΕΗ προσέλαβαν ένα φιλαράκι με 3000 Ευρώ τον μήνα (τρείς χιλιάδες ευρώ τον μήνα!!!!!!!). Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο διανομέας αναψυκτικών σε λίγο χρόνο χρειάστηκε βοήθεια λόγω του πλήθους των αναγκών και καθυπόδειξη των δεητζίδων προσέλαβε δύο αλλοδαπούς βοηθούς με 2000 Ευρώ τον μήνα έκαστο.

Αντιλαμβάνεστε τώρα συνέλληνες ότι τα χρήματα μας, με τα οποία πληρώνονται οι παραφουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, δεν πάνε μόνον κατά εκατομμύρια στους υψηλά ιστάμενους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, δεν πάνε μόνο στα σκανδαλώδη προνόμια τους. Πάνε και στην … «αναβάθμιση των συνθηκών» καθημερινότητας των εργαζομένων στην συγκεκριμένη ΔΕΚΟ και φυσικά στους απίστευτους και σκανδαλώδεις μισθούς και τις ακόμα πιο σκανδαλώδεις συντάξεις.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΡΙΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΊΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΡΓΗ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΕΗ.

Και μην ξεχνάτε ότι το επιχείρημα των συνδικαλιστών ότι όλες οι αποδοχές τους (συντάξεις ,εφάπαξ, προνομίες) οφείλονται σε κρατήσεις από τις πραγματικές αμοιβές τους, είναι ένα επαίσχυντο ψέμα. Τις κρατήσεις τους τις πληρώνουν οι έλληνες καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος με τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς.

press-gr.blogspot.com


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.