Αντίθετοι με την συγχώνευση Κοζάνης – Εορδαϊκού!

Κατηγορηματικά αντίθετοι με τα σενάρια συγχώνεσης της Κοζάνης με τον Εορδαϊκό δηλώνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Κοζάνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια» για τις πληροφορίες που θέλουν την ομάδα τους να συγχωνεύεται με τον Εορδαϊκό: «Μακάρι να είναι παραμυθάκι…

Εκφράζουμε την έκδηλη ανησυχία μας γι’ αυτά που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας περί προτάσεως της διοίκησης της Κοζάνης στην ομάδα του Εορδαϊκού για συγχώνευση και ελπίζουμε να είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας μερικών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Κοζάνη για σκαλοπάτι στα όποια σχέδιά τους. Δε θέλουμε να πιστέψουμε σε καμιά περίπτωση ότι η σημερινή διοίκηση της Κοζάνης έπεσε σ’ αυτό το λάθος δίνοντας το δικαίωμα άρνησης στην ιστορική όπως λένε κάποιοι ομάδα του Εορδαϊκού.

Δε θα επιτρέψουμε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια κάποιων παίζοντας με την πραγματικά μεγάλη ιστορία της ομάδας μας. Δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας στην ενέργεια αυτή. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε οποιαδήποτε ενέργεια αμαύρωσης της ιστορικής μας ομάδας με την οποία έχουν γαλουχηθεί γενιές Koζανιτών. Συγκροτούμε ομάδα δράσης που θα παρακολουθεί όλες τις διαδικασίες και θα υποστηρίζει μέχρι τέλους την αποτροπή αυτού του σεναρίου. Η Κοζάνη δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Θα μας βρείτε μπροστά σας».

tromaktiko

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.