Το άσημο παρελθόν των celebrities…



Το άσημο παρελθόν των celebrities

Πριν γίνουν μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του Hollywood, ήταν και αυτοί κοινοί θνητοίσαν όλους εμάς.

Οι ζωές τους πλέον περιστρέφονται γύρω από τεράστιες επιτυχίες, δεκάδες βραβεία, εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, βίλες χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, υπερπολυτελείς διακοπές, VIP πάρτι, κολλητές φιλίες με μεγάλα ονόματα της μόδας και μια στρατιά παπαράτσι να παρακολουθούν το κάθε τους βήμα.

Πριν από όλα αυτά όμως, όλοι τους είχαν συνηθισμένες ζωές, σε πολλές περιπτώσεις αρκετά χειρότερες από τις δικές μας, έκαναν συνηθισμένες δουλειές, ίσως υπερβολικά συνηθισμένες και πολλοί από αυτούς χρειάστηκε να παλέψουν με τη φτώχεια μέχρι να ανακαλύψει κάποιος το ταλέντο τους. Ρίξτε μια ματιά στις δουλειές που αναγκάστηκαν να κάνουν διάφοροι celebrities στο παρελθόν και θα δείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα από αυτό που κάνετε τώρα. Και, που ξέρετε, ίσως στην επόμενη στροφή να σας ανακαλύψει ο δικός σας κυνηγός ταλέντων.

spl280079_001

Brad Pitt
Πολύ πριν γίνει διάσημος ηθοποιός, πιο σέξι άντρας στον πλανήτη, άντρας της Angelina Jolie και μία από τις πιο ακριβές μετοχές του Hollywood, ο William Bradley Pitt έβγαζε το ψωμί του οδηγώντας λιμουζίνες που μετέφεραν στριπτιζέζ και ντυνόταν κοτόπουλο για να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια μεξικάνικου εστιατορίου.

spl270886_002

Ozzy Osbourne
Ο «Βασιλιάς του Σκότους» και μία από τις θρυλικότερες μορφές της hard rock/metal σκηνής, ο τραγουδιστής των Black Sabbath, άφησε το σχολείο στα 15 και μέχρι να γίνει γνωστός εργαζόταν βοηθός υδραυλικού αλλά και ως εργάτης σε σφαγεία ζώων.

spl279851_026

Gwen Stefani
Τώρα είναι μια από τις διασημότερες τραγουδίστριες της pop μουσικής σκηνής και fashion icon για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Πριν πιάσει το μικρόφωνο, όμως, η Gwen έπιανε για πολύ καιρό τη σφουγγαρίστρα ως καθαρίστρια στην αμερικάνικη αλυσίδα fast food, Dairy Queen.

spl277919_019

Johnny Depp
Ο γοητευτικός κύριος Depp είχε ασχοληθεί με τη showbiz πριν γίνει ηθοποιός, καθώς το συγκρότημα στο οποίο έπαιζε κιθάρα, οι «The Kids», άνοιγαν συναυλίες των Ramones, των Talking Heads και των B-52s ενώ πάλευαν για ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Έτσι ο Johnny αναγκάστηκε να πουλά στυλό σε αγορά telemarketing για αρκετό διάστημα, μέχρι να τον ανακαλύψει ο Nicholas Cage.

kurtcobain

Kurt Cobain
Ο «πατέρας» της grunge μουσικής, αρχηγός των Nirvana και μια ιστορική, «καταραμένη», μορφή της ροκ μουσικής, πριν γίνει το είδωλο που είναι μέχρι και σήμερα, ακόμα και μετά τον θάνατό του, δούλευε ως επιστάτης στο YMCA (Young Men’s Christian Association) του Aberdeen.

spl123540_001

Courteney Cox
Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή ως «Μόνικα» στην πιο διάσημη παρέα κολλητών της τηλεόρασης, η Cox ήταν η εκπρόσωπος των ταμπόν «Tampax» και το πρώτο άτομο που είπε τη λέξη «περίοδος» στην τηλεόραση.

spl253696_055

Madonna
Η αδιαμφισβήτητη Βασίλισσα της Pop, πριν τις εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και την παγκόσμια αναγνώριση και «στέψη», εργαζόταν ως σερβιτόρα στην γνωστή αμερικάνικη αλυσίδα fast food «Dunkin’ Donuts».

spl228533_053

Demi Moore
Μπορεί τώρα να κάνει τον κόσμο να γελά και να περνά καλά με τις ταινίες της, στην πρώτη της δουλειά όμως, η Demi Moore πρέπει να είχε κάνει πολύ κόσμο να την μισήσει. Ήταν, βλέπετε, φοροεισπράκτορας.

danny-devito

Danny DeVito
Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός μπορεί να είναι φαλακρός πλέον, τουλάχιστον όμως είναι πλούσιος. Σίγουρα προτιμότερο από όταν είχε λίγα μαλλιά παραπάνω αλλά δούλευε ως κομμωτής σε συνοικιακό κομμωτήρια για «να βγάλω λεφτά και να γνωρίσω κορίτσια», όπως έλεγε.

spl223663_014

Hugh Jackman
Πριν έρθει από την Αυστραλία για να κατακτήσει το Hollywood και εκατομμύρια γυναικείες καρδιές μαζί με αυτό, ο πολυτάλαντος ηθοποιός εργαζόταν ως κλόουν, βγάζοντας 50 δολάρια σε κάθε show.

spl149947_001

Denzel Washington
Πριν τις αμοιβές εκατομμυρίων για κάθε ταινία και το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου, ο Denzel Washington τίναζε γιακάδες. Όχι, σοβαρά, ο ηθοποιός δούλευε σε ένα κουρείο όπου σκούπιζε τις τρίχες από τους γιακάδες των πουκαμίσων των αντρών.

spl285710_001

Tom Hanks
Ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Hollywood, πλέον, ο Hanks δεν είχε φανταστεί ποτέ πόσο ψηλά θα έφτανε όταν δούλευε ως μεταφορέας αποσκευών (bellboy) στο Hilton του Oakland Airport, ούτε όμως και όταν φώναζε «εδώ τα καλά φυστίκια», τη περίοδο που εργάστηκε ως πωλητής ξηρών καρπών και pop corn στο Oakland Coliseum.

spl239370_002

Harrison Ford
Ο Indiana Jones, πριν πιάσει το μαστίγιο και γίνει ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο, δούλευε ως ταπεινός ξυλουργός, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

elvis_presley_10

Elvis
Ο ένας και μοναδικός «Βασιλιάς», η πιο γνωστή φωνή στην ιστορία της μουσικής, ο θρύλος του rock’n’roll, πριν αποκτήσει όλους αυτούς τους τίτλους, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από έναν οδηγό φορτηγών.

spl157029_001

Clint Eastwood
Η περίπτωση του Eastwood είναι από τις λίγες, καθώς είναι ο μόνος που παραλίγο να γίνει διάσημος πολύ πριν τον ανακαλύψουν. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, δούλεψε αρχικά ως πυροσβέστης, μέχρι να καταταγεί στον πόλεμο της Κορέας το 1950. Όταν επέστρεψε, υπέγραψε συμβόλαιο με τα στούντιο της Universal για να παίζει μικρούς ρόλους σε διάφορες ταινίες. Μόλις δύο εβδομάδες μετά, όμως, η εταιρεία παραγωγής τον απέλυσε, λόγω του ότι μιλούσε πολύ αργά και το «μήλο του Αδάμ» του ήταν υπερβολικά μεγάλο. Έτσι και οEastwood το γύρισε στο σκάψιμο για την κατασκευή πισινών.

tsekouratoi

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.