Σύναψη δανείου από τον Δήμο Σερβίων – ΒελβεντούDimos_Servion_velventouΤην σύναψη δανείου για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών παρελθόντων οικονομικών ετών αποφάσισε ομόφωνα χθες πλην της κ. Έφης Τσίγκα από την Λαϊκή Συσπείρωση, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβενδού στην συνεδρίαση του.

Αποφασίστηκε επίσης η αποστολή επιστολής στους προμηθευτές του Δήμου, ώστε να απογραφούν οι οφειλές και να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος του. Στην ίδια συνεδρίαση παρουσιάστηκε το πόρισμα των ορκωτών Λογιστών για την Δημοτική Επιχείρηση  Πολιτισμού και Αθλητισμού Σερβίων, το οποίο αποφασίστηκε να διαβαστεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας. Όσον αφορά το Δημοτικό Σφαγείο Σερβίων αποφασίστηκε να κινηθεί η διαδικασία αποβολής του σημερινού διαχειριστή, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσιάστηκαν δεν έχει υποβάλει ούτε το σχετικό ενοίκιο αλλά ούτε και τα κοινόχρηστα έξοδα για την λειτουργία του.  

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.