Αυθαιρεσίες στη νέα Εθνική Τράπεζα της Πτολεμαϊδας



0aaa7ihbojbnopΜόλις λίγα 24ωρα από την έναρξη λειτουργίας του νέου υποκαταστήματος της τράπεζας στην Πτολεμαΐδα και ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει τη αυθαιρεσία.

Το σκαλοπάτι βρίσκεται εξωτερικά καλύπτοντας μέρος από το (δημόσιο) πεζοδρόμιο και ως μόνιμη κατασκευή είναι απόλυτα παράνομη (κάτι που ξέρει και πρωτοετής φοιτητής μηχανικός του πολυτεχνείου). Μάλιστα το συγκεκριμένο υποκατάστημα αν και ξεκίνησε να δουλεύει ακόμη δεν έχει (που υποχρεούται από τη νομοθεσία) ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα. Μάθαμε δε ότι αυτή θα γίνει τις επόμενες μέρες και η τράπεζα ζητά από το δήμο να την κατασκευάσει σε βάρος του πεζοδρομίου και όχι του δικού της χώρου (αν είναι δυνατόν) κάτι που αν γίνει πέρα από την παρανομία θα αποτελεί και κίνδυνο για τους διερχόμενους πεζούς από το σημείο καθώς θα αλλοιώσει την επίπεδη κατάσταση του πλακόστρωτου πεζοδρομίου μπροστά από την Τράπεζα.

Εμείς απλά βάζουμε το θέμα και θέτουμε προ των ευθυνών τους αρμόδιους του δήμου Εορδαίας (τεχνικές υπηρεσίες και δημοτικό συμβούλιο) και όχι την τράπεζα γιατί αυτήν την καταλαβαίνομαι… «δύναμη και ισχύ έχουν βρίσκουν και κάνουν ότι θέλουν!!!»

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.