Στην ίδια διεύθυνση με τη Monsanto τα γραφεία του Α.Παπανδρέου!Μετά απο τις σοβαρές καταγγελίες του Olympia.gr για την ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου η οποία στεγάζεται στην Ελβετία μετά απο μια αναζήτηση στο διαδύκτιο με την διεύθυνση της εταιρίας του Ανδρίκου βρήκαμε κάτι το ακομα πιο συνταρακτικό.

Δεν ξέρετε ποια είναι η Monsanto; Είναι εταιρία Εβραϊκών συμφερόντων η οποία παράγει την καρκινογόνο ασπαρτάμη (που εχουν τσιχλες γλύκα κλπ, γιατι ειναι υποκατάστατο της ζάχαρης) και μεταλλαγμένους σπόρους. Eίναι μια εταιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων που με την βοήθεια των μεταλλαγμένων που πουλάει προσπαθούν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης. Στόχος της ειναι η σταδιακή και ολοκληρωτική αντικατάσταση όλων των σπόρων λαχανικών κλπ κλπ με μεταλαγμένους σπόρους.Το 91% των μεταλλαγμένων σπόρων κατασκευάζεται και ανήκει στην Monsanto, η οποία δεν θέλει να γνωρίζουμε πότε τα μεταλλαγμένα βρίσκονται στην τροφή μας.
Στην οδό  (Vignerons 1a) στεγάζεται και η MONSANTO EUROPE

Tελος ειναι η εταιρια που με την βοήθεια των Ε.Ε ΚΑΙ ΗΠΑ και ΠΟΕ προωθεί τον Κώδικα Alimentarius οπου θα απαγορευτούν οι καλλιέργιες σε κήπους αγρούς και η παύση πώλησης οποιουδήποτε βιολογικού προϊόντος, βιταμινών κλπ.

στην ίδια οδό -ω τι σύμπτωση- και η I4CES- του Αντρίκου. Αυτό είναι! Να έχεις ισχυρούς φίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Monsanto και τον Codex Alimentarius αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Ολυμπία για ψάξτο καλύτερα το θέμα…

σχετικό: http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/

Πηγή: ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
anti-ntp.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.