Η ταινία που έσπασε τα ρεκόρ στις ΗΠΑ!Η τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν “Midnight in Paris” (Μεσάνυχτα στο Παρίσι) έγινε αυτήν την εβδομάδα η μεγαλύτερη εισπρακτική του επιτυχία στη Βόρεια Αμερική ύστερα από μια 25ετία

ανακοίνωσε χθες η εταιρεία Sony Pictures Classics που έχει τα δικαιώματα για τη διανομή της ταινίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το “Midnight in Paris”, που γυρίστηκε αποκλειστικά στο Παρίσι, έχει ήδη αποφέρει εισπράξεις άνω των 23 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και τον Καναδά από τότε που άρχισε να προβάλλεται, στις 20 Μαΐου.

Οι εισπράξεις στον υπόλοιπο κόσμο, όπου η δημοτικότητα του Γούντι ‘Αλεν είναι σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη απ΄ό,τι στις ΗΠΑ, φθάνουν τα 35,7 εκατομμύρια δολάρια.Είναι κάποια χρόνια που ο αμερικανός σκηνοθέτης, 75 ετών σήμερα, γυρίζει ταινίες στην Ευρώπη, εγκαταλείποντας την αγαπημένη του Νέα Υόρκη.

Μετά το Λονδίνο όπου γύρισε τις ταινίες “Match Point” και “Scoop”, τη Βαρκελόνη όπου γύρισε το “Vicky, Cristina, Barcelona” και το Παρίσι, ο Γούντι ‘Αλεν στρέφεται τώρα στη Ρώμη όπου τον Ιούλιο αρχίζουν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο “Bop Decameron” με πρωταγωνιστές την Πενέλοπε Κρουζ, την ‘Ελεν Πέιτζ, τον ‘Αλεκ Μπάλντουιν, αλλά και τον ίδιο.

Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του Γούντι ‘Αλεν μέχρι σήμερα στη Βόρεια Αμερική παραμένει η “Χάνα και τα αδέλφια της” με 40,1 εκατομμύρια δολάρια.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.