Τσαμπατζήδες ανάγκασαν τον Μάνο Παπαγιάννη να διακόψει την παράσταση στο θέατρο της Κοζάνης – Δυσφήμιση για την πόλη!



0aa247jjkhgfikjhygijkΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους (λίγους) θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της Κοζάνης, για την εξαιρετική παράσταση «Παίζουν το τραγούδι μας», με τους Αγγελική Δαλιάνη και Μάνο Παπαγιάννη!

Λίγο πριν το τέλος της κωμωδίας, ο θόρυβος από μερικούς…τσαμπατζήδες που βρίσκονταν πριν απόι ώρα πάνω από το θέατρο έγινε ιδιαίτερα έντονος. Τότε, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος κατάγεται από την Κοζάνη, διέκοψε (!!!) την   παράσταση και εξέφρασε με πολύ έντονο τρόπο την ενόχλησή του! Ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές και τα έβαλε με τους επιεικώς απαράδεκτους τσαμπατζήδες!!!

Τελικά, με μεγάλο κόπο, συνέχισε μέχρι το τέλος, όταν και έλαβε το λόγο και βουρκωμένος σχεδόν είπε πως «στα 12 χρόνια που παίζω θέατρο, αυτό μου συνέβη πρώτη φορά…Και δυστυχώς στην πόλη μου»…Πάντως απέσπασε το θερμό χειροκρότημα…

Επειδή, λοιπόν, και πέρυσι είχαμε ανάλογα φαινόμενα, οι υπεύθυνοι των παραστάσεων και, όπου υπάρχει συνεργασία, των Δήμων, θα πρέπει να δουν το θέμα…Γιατί είναι δυσφήμιση της πόλης…

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.