«Το κόκκινο κρασί μπορεί να σκότωσε τον Jimi Hendrix»Στενός του φίλος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του

Όλος ο κόσμος έκλαψε εκείνο το πρωί της 18ης Σεπτεμβρίου του 1970 αλλά ελάχιστοι άνθρωποι ήξεραν ακριβώς το γιατί. Μέχρι και τώρα οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Τζίμι Χέντριξ παραμένουν άγνωστες.

Ο Μάικ Στήβενς, μουσικοσυνθέτης και στενός φίλος του Χέντριξ, έρχεται τώρα να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Βρισκόταν μαζί με τον Τζίμι το βράδυ πριν τον θάνατό του και ισχυρίζεται πως είναι πολύ πιθανό να τον σκότωσε το κόκκινο κρασί.

«Ήμασταν μαζί εκείνο το βράδυ. Έπινε μαζί μου κόκκινο κρασί παρόλο που δεν πρέπει να είχε πιει κρασί ποτέ ξανά στη ζωή του.[…] Ο Τζίμι έπινε μπύρα και κάποια στιγμή άρχισε να ρίχνει κρασί μέσα στο ποτήρι του. Δεν νομίζω να είχε πιει ξανά κρασί, δεν ήξερε καν πώς να το πιει.»

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Στήβενς, η μίξη των δύο ποτών που έκανε ο Χέντριξ εκείνο το βράδυ θα μπορούσε να είναι η αιτία που προκάλεσε τον πνιγμό του από τον ίδιο του τον εμετό.

newsbeast


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.