Σκέψεις για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης!kozani_apo_plateia_zoom_kosmosΤο αίτημα για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης απασχόλησε την Τετάρτη την επιτροπή Χωροταξίας– Κυκλοφοριακού – Πεζοδρομίων – Περιπτέρων του Δήμου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βαγγέλη Καραπάτσιο, ο δήμος θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα στην εκπόνηση μελέτης που θα συνδέει την κεντρική πλατεία με τον πεζόδρομο, στο πλαίσιο της οποίο θα γίνει και η αξιολόγηση του αιτήματος των καταστηματαρχών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Γενικότερα, πάντως, εκφράστηκαν από την πλειονότητα των συμμετεχόντων επιφυλάξεις σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα κλείσει έτσι η μόνη ελεύθερη δίοδος για τους πεζούς, μια και το στενό της Κοβεντάρων, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σχεδόν απροσπέλαστο.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.