280.000€ για κοπή χόρτων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έδινε για την κοπή των χόρτων σύμφωνα με πρωτοσέλιδο των πρωινών νέων 280.000€ . Έτσι ακριβώς δεν έγινε λάθος στα νούμερα. Και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς που πήγαν τα λεφτά. Πήγαν και στα χόρτα. Βέβαια σήμερα μετά τις περικοπές των δαπανών στο πανεπιστήμιο τα χόρτα θα μείνουν εκεί, εκτός αν κινηθεί το πανεπιστήμιο στην λογική να καταφέρει την ένταξη της κοπής στο ΕΣΠΑ. Αυτό όμως που μας προκαλεί εντύπωση είναι γιατί το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων γνωρίζοντας πως έχει στην κυριότητα του 3,500 στρέμματα δεν είχε προχωρήσει μέχρι σήμερα σε πρόσληψη εργαζομένων και αυτής της ειδικότητας.

Τόσα χρόνια με 1000€ ανά μήνα αν είχε πέντε το λιγότερο ανθρώπους να ασχολούνται με το χόρτο ,με την καθαριότητα αλλά και με υπηρεσίες γενικών καθηκόντων θα του κόστιζαν 65,000€ τον χρόνο. Αυτά όμως είναι υψηλά γράμματα ακόμη και για τις πρυτανείες των σοφών της χώρας.

trelokouneli

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.