Πέταξε ένα ψόφιο σκύλο στο γραφείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης!

dimarxio_kozanisΗ οικονομική διαφωνία του με το Δήμο Κοζάνης στο θέμα της στέγασης και της φροντίδας των αδέσποτων ζώων της περιοχής, τον οδήγησε στη συγκεκριμένη ακραία αντίδραση.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο του Ζωοφιλικού Σωματείου «Η Στοργή» κ. Δημήτριο Λιάνα, ο οποίος διαμαρτυρόμενος για τη στασιμότητα που παρατηρείται στο ζήτημα της τελικής οικονομικής συμφωνίας του ιδίου με το Δήμο Κοζάνης σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα περισυλλογής και στείρωσης αδέσποτων ζώων που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια στο κυνοκομείο του, προέβη σε μια άκρως ασυνήθιστη ενέργεια...

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το πρωί της Δευτέρας μετέβη στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης και προς κατάπληξη όλων, πέταξε ένα ψόφιο σκύλο στο γραφείο του προϊσταμένου. Eπικράτησε μια μικρή αναστάτωση, όμως με τη ψύχραιμη αντίδραση του τελευταίου, η ατμόσφαιρα αποφορτίστηκε.

Το ζήτημα πάντως μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει διευθετηθεί, με τους οικονομικούς όρους που τελικώς θα συνεργαστεί ο Δήμος με το φιλοζωικό σωματείο, να παραμένουν άγνωστοι.

kozan.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.