Χωρίς λούνα παρκ το πανηγύρι του Δρεπάνου

panigiri_300x200Αγαπητοί συμπολίτες, ενόψει του πανηγυριού για μεγαλύτερη διαφάνεια αλλά και καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για το Λουνα Πάρκ στο πανηγύρι.

Στο διαγωνισμό (31/05/2011) συμμετείχαν τέσσερις επιχειρηματίες εκ των οποίων ένας κρίθηκε τεχνικά ανεπαρκής.

Στην πλειοδοσία το τίμημα έφτασε στα 20.050 ευρώ που ο πλειοψηφών επιχειρηματίας έπρεπε να καταθέσει εως την Παρασκευή 03/06/2011.

Ο πλειοψηφών επιχειρηματίας υπαναχώρησε μη καταθέτοντας το τίμημα. Μετά το παραπάνω απρόσμενο γεγονός, το θέμα τέθηκε σε έκτακτη σύγκλιση του Τοπικού Συμβουλίου που ομόφωνα αποφάσισε την σταθερή θέση για καταβολή του τιμήματος των 20.050 ευρώ. Η αποφάση τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο τη Δευτέρα 06/06/2011 και επίσης πέρασε ομόφωνα. Μετά τα παραπάνω και με υπαιτιότητα του επιχειρηματία δε θα υπάρξει Λουνά Πάρκ στο πανηγύρι 2011.

Αγαπητοί συμπολίτες το Δημοτικό διαμέρισμα Δρεπάνου ούτε εκβιάζεται ούτε υπαναχωρεί, σταθερά υποστηρίζει και θα υποστηρίζει τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του.

Τοπική Ενότητα Δρεπάνου

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.