Έντονη αντιπαράθεση πολίτη με υπηρεσιακά όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας πριν από λίγο στο κέντρο της Κοζάνης (Βίντεο)



kozani_zografiaΈντονη αντιπαράθεση δημιουργήθηκε πριν από λίγη ώρα επί της οδού Βαλταδώρων στο κέντρο της Κοζάνης, όταν πολίτης στάθμευσε για περίπου 1′ λεπτό το αυτοκίνητο του σε δρόμο που απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Τα όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας του θεώρησαν κλήση, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση τόσο της γειτονιάς όσο και των περιστατικών. Το kozan.gr δημοσιεύει το συγκεκριμένο βίντεο όχι με το σκεπτικό ότι τα όργανα της δημοτικής αστυνομίας έπραξαν αδίκως ή παρανόμως, αλλά διότι για ακόμη μια αφορά αποδεικνύεται ότι ο υπερβάλλον ζήλος και η αυστηρότητα που δείχνουν στην άσκηση των καθηκόντων τους περιορίζεται ή εξαντλείται στη θεώρηση κλήσεων και όχι στη διευκόλυνση ή την αποσυμφόρηση που παρατηρείται κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης.

Ασφαλώς και για αυτή την κατάσταση δεν ευθύνονται οι δημοτικοί αστυνόμοι (που στο κάτω κάτω της γραφής εκτελούν άνωθεν εντολές), αλλά οι δημοτικοί αιρετοί προϊστάμενοι τους που επιζητούν το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, ώστε να διεκπεραιώνουν και να «τακτοποιούν» για ίδιο όφελος, τυχών παράπονα και διαφωνίες πολιτών. Μάλιστα η φωνή της κυρίας που καταγγέλλει παρόμοιο περιστατικό, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Δείτε το βίντεο…

kozan.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.