Πεντάρα χωρίς… αντίκρυσμα…



paokprotosel-425x288Με την έναρξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θέλησε να… πιάσει από τον λαιμό τον Ολυμπιακό Βόλου και τα κατάφερε. Μόλις στο 12 δευτερόλεπτο (!) ο Λίνο έβγαλε την σέντρα και ο Σαλπιγγίδης έκανε με προβολή το 1-0, βάζοντας “φωτιά” στην Τούμπα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο γρήγορο και πιεστικό τέμπο και πέτυχαν το 2-0 με ένα φανταστικό τρόπο. Ο Βιεΐρίνια άδειασε με πανέμορφο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ από μακρινή απόσταση και έστειλε την μπάλα να… καρφωθεί στα δίχτυα των “ερυθρόλευκων”. Παρά την μικρή πτώση στην απόδοση τους, οι παίκτες του Μάκη Χάβου πέτυχαν και τρίτο τέρμα στον υποτονικό Ολυμπιακό, στο 40′ με το όμορφο σουτ του Αρίας.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε με το… πόδι πατημένο στο γκάζι, παρόλα αυτά έφτασε και δύο ακόμα τέρματα. Στο 50′ ο Σαλπιγγίδης έκανε το 4-0, ενώ στο 67′ ο Μουσλίβοβιτς που είχε περάσει ένα λεπτό πριν ως αλλαγή, πέτυχε το αποχαιρετιστήριο του γκολ, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Τα επόμενα λεπτά στην Τούμπα ήταν διαδικαστικά, αφού ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει το παιχνίδι ενώ και οι όσες ελπίδες είχε για το Τσαμπιονς Λιγκ εξανεμίστηκαν μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ…

Το γκολ της… τιμής για τον Ολυμπιακό Βόλου πέτυχε στο 83′ ο Μαρτίν, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα αγωνιστεί έτσι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, θα μάθει τον αντίπαλό του στις 15 Ιουλίου, ενώ το πρώτο ματς θα το δώσει στις 28 Ιουλίου και τον επαναληπτικό στις 4 Αυγούστου.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Βόλου θα λάβουν μέρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 20 Ιουνίου θα μάθει τον αντίπαλο (ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει αυτός) και οι αγώνες του θα διεξαχθούν στις 14 και 21 Ιουλίου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (30′ λ.τρ. Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας (19′ λ.τρ. Σαβίνι), Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (65′ Μουσλίμοβιτς)

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ζαραδούκας (46′ Ακόστα), Γκοτάβος, Αλβάρεζ (61′ Ζέρις), Ρόκας, Μόνχε, Μπρέσκα, Νέμεθ (39′ Σέλεζι), Σολάκης, Μαρτίν

Διαιτητής: Γιάχος

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.