ΚΟΖΑΝΗ: Πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Ελλάδας -Γερμανίας με συναυλία κλασσικής μουσικής



kozani_apo_ksenia_me_pieriaΣυναυλία με το ντουέτο γερμανών μουσικών από την Καρλσρούη, την κα Ντάγκμαρ Χάρτμαν στο πιάνο και τον Ράϊνχαρτ Άρμλεντερ στο βιολεντσέλο, θα δοθεί το Σάββατο 28 Μαίου στις 8 το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Η συναυλία με το διεθνούς φήμης συγκρότημα, πραγματοποιείται επ ευκαιρίας του φετινού εορτασμού της επετείου των 125 χρόνων από τον διορισμό του πρώτου Γερμανού Προξένου στη Θεσσαλονίκη. Όπως τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα στην Κοζάνη ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας η μουσική είναι μια διεθνής γλώσσα που φέρνει τους λαούς κοντά, ενώ σημείωσε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στην εμβάθυνση των πολιτιστικών ανταλλαγών. Ο Υποπρόξενος του Γενικού Προξενείου Θεσσαλονίκης κ. Μπόρμαν τόνισε ότι ξεκινά η σειρά εκδηλώσεων με ανταλλαγή σε πολιτιστικό επίπεδο το οποίο θα επεκταθεί σε οικονομικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο με αδελφοποιήσεις πόλεων τον ερχόμενο Νοέμβριο.  

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.