Μάνα προσπάθησε να πνίξει το νεογέννητο βρέφος της μέσα στο νοσοκομείο! (Photos)



Εικόνες που σοκάρουν διαδραματίστηκαν σε παιδική κλινική στο Τέξας, όταν μια 18χρονη μητέρα προσπάθησε να πνίξει το νεογέννητο βρέφος της.
Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έμειναν άφωνοι, όταν είδαν την νεαρή γυναίκα να πλησιάζει το κρεβατάκι του μωρού και να του κλείνει το στόμα, προσπαθώντας να το πνίξει...

Σύμφωνα με την “Mail Online” το 4 μηνών μωράκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Μετά από θεραπεία, επέτρεψαν στην μητέρα του να το πάρει σπίτι, αλλά δυο μέρες αργότερα επέστρεψαν στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα. Τότε κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο που ανάρρωνε.

Εκεί είδαν σοκαρισμένοι, την 18χρονη Shantaniqua Scott να πλησιάζει το κρεβατάκι του μωρού και να τοποθετεί μια κουβέρτα στο πρόσωπό του, προσπαθώντας να το πνίξει. Ενώ, λίγο αργότερα έκλεισε με το χέρι της το στόμα του κι εκείνο κλωτσούσε και προσπαθούσε να αναπνεύσει.

Λίγα λεπτά αργότερα το μωρό σταμάτησε να αναπνέει και νοσοκόμοι και γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Η μητέρα του, που φαίνεται πως προσπάθησε να το σκοτώσει για να επιστρέψει στην ανέμελη ζωή της, βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και κατηγορείται για απόπειρα φόνου κατά του νεογέννητου μωρού της.

tlife.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.