Αυλαία για την 6η Ανθοκομική Έκθεση στην Κοζάνη



anthokomiki8675889Έκλεισαν τις Πύλες τους, η 6η «Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου» και η 4η «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», χθες 16/05/2011 μετά από μιας ημέρας παράταση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες τους.

Στις Εκθέσεις αυτές έδωσαν το παρών τους εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών αλλά και πλήθος κόσμου. Το μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με τις πρώτες ανοιξιάτικες «εξόδους» σε περιβάλλον γεμάτο χρώματα, αρώματα και εικαστικές εικόνες, τις έχουν επάξια καθιερώσει σε θεσμό.

Μια μεγάλη γκάμα ανθέων, φυτών και ειδών κήπου παρουσιάστηκε στο κοινό σε προσιτές τιμές, ενώ οι εκθέτες μας δήλωσαν ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της Έκθεσης. Αλλά μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η έκθεση Εικαστικών Τεχνών τόσο από άποψη καλλιτεχνική όσο και εμπορική. Στην έκθεση αυτή συμμετείχαν καλλιτέχνες με έργα από διάφορες μορφές των εικαστικών τεχνών (ζωγραφική, αγιογραφία, ψηφιδωτά, χαλκογραφία και εφαρμοσμένες τέχνες) από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Καινοτομία φέτος, αποτέλεσε ο τομέας των Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων με συμμετοχές: παραγωγών μελιού και προϊόντων των μελισσών, γλυκών κουταλιού, λικέρ και τοπικών οίνων.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Εργαστήρι Χειροτεχνιών με τους μικρούς μας φίλους και ευχαριστούμε την κα Γεωργία Μπαχαροπούλου για την εθελοντικής της προσφορά. Τιμή για τους διοργανωτές αποτέλεσε και η παρουσία των Λυκόπουλων της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων, καθώς έκαναν διάφορες δραστηριότητες στα πλαίσια του εορτασμού της «Ημέρας της Οικογένειας». Οι εκθέσεις πλαισιώθηκαν από πλούσιο Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τις συμμετοχές Παραδοσιακών Χορευτικών Συλλόγων ενώ το Λούνα Πάρκ ψυχαγώγησε τα παιδιά.

Τα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης ευχαριστούν τους εκθέτες για την καλή τους παρουσία και τους επισκέπτες για την ανταπόκριση στις προσπάθειες στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, ανανεώνοντας το επόμενο «ραντεβού» για το Μάιο του 2012, υποσχόμενοι μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.