Φοιτητές της Μουσειολογίας ντύνουν μαρμάρινη κόρη με στηθόδεσμο από μπακάλικο της δεκαετίας του 50′ στο Βελβεντό

ContentSegment_18373796W232_H250_R0_P0_S1_V1JpgΦορούν εσώρουχα τ’ αγάλματα; Χωράει ένα μπακάλικο στο Πολυτεχνείο; Ντύνονται οι μαρμάρινες κόρες με στηθόδεσμους της δεκαετίας του ’50 και ασχολούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της Μουσειολογίας με τσατσάρες, γαλότσες, κουτιά με κουμπιά αλλά και λουκούμια, σαπούνια, δαχτυλήθρες, φερμουάρ και τεφτέρια;

Οι 19 µεταπτυχιακοί φοιτητές της Μουσειολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης συµµετέχουν ως οι πλέον «αρµόδιοι» στον εορτασµό µε την εκπαιδευτική έκθεση – ανοιχτό εργαστήριο µε θέµα «Κατασκευάζοντας τη µνήµη… ανακατασκευάζοντας τη µουσειολογία».

Το σουτιέν µε το οποίο έντυσαν ήδη την κόρη (γλυπτό που κοσµεί τους χώρους του Πολυτεχνείου – στη φωτογραφία) αποτελεί «υλικό» από το µπακάλικο του ’50 στο Βελβενδό Κοζάνης που εξασφάλισε το Τµήµα Μουσειολογίας ως εκπαιδευτικό υλικό. Καθηµερινές (11.00 – 17.00) εώς 27/5.

kozan.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.