Φωτογραφίες από την 6η Ανθοκομική Έκθεση Κοζάνης – Σήμερα η Γιορτή της «Ημέρας της Οικογένειας» με τους προσκόπουςanthokomiki8675889Πλήθος κόσμου και σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα, όπου λαμβάνει χώρα η 6η «Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου» αλλά και η 4η Έκθεση «Εικαστικών Τεχνών». Το kozaniLife βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει το φωτογραφικό του υλικό!

{gallery}anthokomiki2011{/gallery}

 

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος της 6ης «Ανθοκομικής Έκθεσης & Ειδών Κήπου» και της 4ης Έκθεσης «Εικαστικών Τεχνών», τα Λυκόπουλα της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων Κοζάνης, θα γιορτάσουν την Παγκόσμια «Ημέρας της Οικογένειας». Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 και από ώρα 18:00 έως 20:00, στον προαύλιο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης.

Στη δράση αυτή προσκαλούν όλα τα παιδιά να λάβουν μέρος και να κατασκευάσουν όλοι μαζί κάρτες και άλλα αντικείμενα για τις οικογένειες τους.

Στο τέλος της δραστηριότητας αυτής, Γεωπόνος του Δήμου Κοζάνης θα μιλήσει στα παιδιά για την καλλιέργεια των λουλουδιών και θα δώσει απαντήσεις σε σχετικές απορίες τους.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.