Το πρόγραμμα της Ανθοκομικής Έκθεσης στην Κοζάνη



0advΕπιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά, πως ο εκθεσιακός θεσμός στην περιοχή μας είναι ζωντανός και ακμάζων, καθώς η Ανθοκομική Έκθεση ανοίγει της Πύλες της για το κοινό, παρουσιάζοντας τους μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη έκθεση. Η τεχνογνωσία και η ποιότητα των εκθεσιακών υπηρεσιών σε συνδυασμό με την ποιότητα των εκθεμάτων είναι δύο από τους κυριότερους παράγοντες που συνιστούν την επιτυχία της Έκθεσης αυτής.

Οι συμμετοχές των παραγωγών – εκθετών, ξεπερνούν τις συμμετοχές του προηγούμενου χρόνου και αυτό είναι δείγμα της εμπιστοσύνης των επαγγελματιών στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου, αλλά και στην εμπειρία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης σε διοργανωτικά θέματα. Ταυτόχρονα, μας επιβεβαιώνει πως η Έκθεση αυτή είναι ωφέλιμη και αποτελεσματική στην προώθηση των προϊόντων της Ανθοκομίας και των Ειδών του Κήπου, ακόμα και στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η Χώρα μας.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών μας, δημιουργήσαμε φέτος, για πρώτη φορά οργανωμένα τον τομέα Παραδοσιακών Προϊόντων & Ειδών Λαϊκής Τέχνης, στον ισόγειο εσωτερικό χώρο. Είναι χειροποίητα προϊόντα μικρών επιχειρήσεων και οικοτεχνιών, για τα οποία υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον (ενώ από την πλευρά τους υπάρχει αδυναμία συστηματικής προβολής.)

Βέβαια, η 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Ν. Κοζάνης, λαμβάνει και αυτή χώρα παράλληλα με τις παραπάνω διοργανώσεις, πλούσια σε καλλιτεχνική δράση και γεμάτη εκπλήξεις. Η Έκθεση αυτή για εμάς αποτελεί μια μικρή προσφορά στην τοπική καλλιτεχνική κοινότητα, καθώς εκτός από το καλλιτεχνικό, απέδειξε πως έχει και αγοραστικό ενδιαφέρον.

Άλλη μια διοργάνωση της Ανθοκομικής Έκθεσης & της Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών ξεκινά, πλαισιωμένη από πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, που την τιμητική τους έχουν και πάλι τα παιδιά.

(Φέτος, θα λειτουργήσουμε ένα τριήμερο Εργαστήρι, για παιδιά και όχι μόνο, όπου με υλικά όπως: σακούλες απορριμμάτων αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά, θα κατασκευάσουν διακοσμητικά αντικείμενα. Επίσης, μπορούν να φέρουν μαζί τους, παλιά υφάσματα και το ψαλίδι τους …για τις κατασκευές. Όλα τα υλικά που ήταν για πέταμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά!!. Το Εργαστήρι θα γίνεται: Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5.30 ως 7.30 και την Κυριακή από τις 11:00 ως τις 13:00 – Υπεύθυνη του Εργαστηρίου είναι η κα Νικολτσάνη.

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε τη δράση που θα λάβει χώρα. εδώ στο Εκθεσιακό Κέντρο, των Λυκόπουλων της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων Κοζάνης. Στα πλαίσια της Ημέρας της Οικογένειας, και μαζί με τα παιδιά που θα παραβρίσκονται εδώ, θα κάνουν κατασκευές για να χαρίσουν στους γονείς τους. Καλούμε λοιπών τα παιδιά να πάρουν μέρος ,το Σάββατο στις 6 μ.μ..). Και εδώ να ευχαριστήσω τα Λυκόπουλα και τους ομαδάρχες τους καθώς επίσης και την κα Νικολτσάνη, για την εθελοντική τους προσφορά.

Όντας σίγουρος για τις καλές εντυπώσεις που θα αφήσουν στους επισκέπτες, εύχομαι καλά αποτελέσματά στους συμμετέχοντες.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

6ΗΣ «ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ & ΕΙΔΩΝ ΚΗΠΟΥ»

4ΗΣ «ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

«ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»

 

 

Tετάρτη 11/05/΄11

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

 

 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

19:00 

 

 

 

20:00

 

 

Πέμπτη

12/5/11

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.ΚΑΡΔΙΑΣ

Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

17:30 –19:30

19:3020:00 

20:00-20:30

Παρασκευή 13/5/11

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ από ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΟΝΤΟΚΟΜΗΣ

Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου

ΠΡΩΤΟΧΩΡΙΟΥ

17:30 – 19:30

 

 

 

19:00-19:30

19:30-20:00

 

 

 

 

Σάββατο 14/05/΄11

1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ

ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ, ΚΟΖΑΝΗΣ

18:00-20:00

20:00-20:30

20:30-21:00 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κυριακή 15/05/΄11

 

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ «DANCING QUIN»

Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου

«Η ΚΟΖΙΑΝΗ»

Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου

ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ

 

 

11:00 – 13:00 

19:00-19:30 

19:30-20:00

20:00-20:30

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.