Εκτός ελέγχου οι ακροδεξιοί στις γειτονιές της Αθήνας – Χτυπούν με μανία όποιον αλλοδαπό δούν μπροστά τους!



metanastis_473_355Οι σκηνές της βίας δεν λένε να σταματήσουν στις γειτονιές κοντά στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 44χρονος Μανώλης. Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ξεκίνησε η πορεία μνήμης, εξελίχθηκε σε πορεία μίσους για όποιον αλλοδαπό συναντούσαν μπροστά τους ακροδεξιοί.

Από εκείνη την στιγμή όποιον άνθρωπο διαφορετικης εθνικότητας συναντήσουν μπροστά τους τον χτυπούν ανελέητα με ότι κρατούν στα χέρια τους.

Μαρτυρίες μιλούν για αλλοδαπούς με κοψίματα στα χέρια από σπασμένα μπουκάλια, με μαχαιριές στα πόδια, και με κακώσεις σε όλο το σώμα. Αρκετοί μεταφερονται στα νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Κάποιοι δεν κάνουν ούτε αυτό και κλείνονται στα σπίτια τους με τον φόβο οτι θα τους ξανασυμβεί αυτό στην επόμενη γωνία.

“Τάγματα”, μίσους κυκλοφορούν στην Γ Σεπτεμβρίου, στην Αχαρνών αλλά και στα στενά γύρω από αυτές τις γειτονιές.

Σε κάποιες από τις επιθέσεις αυτές μάρτυρες είναι και αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν παρεμβαίνουν έστω πυροσβεστικά.

“Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι ζήτημα χρόνου να θρηνήσουμε νεκρό”, λένε κάτοικοι της περιοχής που προσπαθούν να δουν με ψυχραιμία, όσο γίνεται, όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Και τονίζουν με έμφαση οτι όλοι αυτοί οι οποίοι δηλώνουν “τιμωροί” για την δολοφονία του 44χρονου Μανώλη, δεν είναι τίποτε άλλο από επικίνδυνους ανθρώπους που διψούν για αίμα!

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.