Περιορισμός των καυσίμων στα περιπολικά και τα οχήματα της Α.Δ. Κοζάνης τουλάχιστον μέχρι την Κυριακήastinomia_2Αν τις επόμενες μέρες παρατηρήσετε δεξιά και αριστερά ακινητοποιημένα περιπολικά ή οχήματα της Αστυνομίας, μη νομίσετε ότι κάποια υπέρτατη δύναμη έχει βάλει το χεράκι της. Απ’ότι φαίνεται ειναι θέλημα μνημονίου.

Οι εντολές στους άντρες της Α.Δ. Κοζάνης είναι σαφείς για περιορισμό της χρήσης των καυσίμων τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, οπότε και αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα στοιχεία για το τι μέλλει γενέσθαι όσο αφορά την επανατροφοδότηση των “τοπικών” δεξαμενών. To ίδιο πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζουν και άλλες Α.Δ. όμορων Νομών αλλά και της συμπρωτεύουσας.

Σε όλα αυτά, θα πρέπει να προστεθεί ότι το αμέσως προσεχές διάστημα (τόσο στην Κοζάνη όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο) είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και περικοπές στα «νυχτερινά».

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.