Βόλος-Αποβολή μαθητών μέσω Facebook-Τα χυδαία σχόλια και το σοκ της εκπαιδευτικούhttps://i0.wp.com/news247.gr/kosmos/technology/article587772.ece/ALTERNATES/w620/facebook1+copy.jpg?resize=259%2C160Δώδεκα μαθητές γυμνασίου στον Βόλο τιμωρήθηκαν αυστηρά, μετά από ανάρτηση φωτογραφιών καθηγήτριας στο Facebook. Τα χυδαία σχόλια και το σοκ της εκπαιδευτικού…
Μια ανάρτηση φωτογραφιών και τα υβριστικά σχόλια που τη συνόδευαν οδήγησε στην αποβολή δώδεκα μαθητών στο Γυμνάσιο της Ν. Αγχιάλου Βόλου…

Σύμφωνα με το Volostv, δύο από τους μαθητές που αποβλήθηκαν είχαν αναρτήσει φωτογραφίες καθηγήτριας του σχολείου και οι υπόλοιποι δέκα τις σχολίασαν βρίζοντας χυδαία.
Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν μέσα στον Απρίλιο, από την επόμενη κιόλας ημέρας κυκλοφορούσαν στο facebook.

Το περιστατικό αυτό θεωρείται το δεύτερο πιο σοβαρό που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, μετά από την ομαδική αποβολή που δέχτηκαν δεκάδες μαθητές Γυμνασίου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, οι οποίοι πριν από ένα μήνα περίπου ανήρτησαν φωτογραφίες συμμαθητών και καθηγητών τους στο διαδίκτυο, κάνοντας υβριστικά σχόλια, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος.

Η ίδια η καθηγήτρια μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να πιστέψει, πως της συμπεριφέρθηκαν με τέτοιο τρόπο μαθητές.
Η πράξη αυτή των μαθητών συζητήθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης σύγκλησης του Συλλόγου των Καθηγητών και η απόφαση ήταν πενθήμερη αποβολή στους δύο μαθητές, που ανήρτησαν τις φωτογραφίες στο site και τριήμερη αποβολή σε όσους σχολίασαν τις φωτογραφίες.

Οι γονείς από την πλευρά τους ζήτησαν συγνώμη από την καθηγήτρια για τη συμπεριφορά των παιδιών τους, ενώ μερικοί ζήτησαν για τα παιδιά τους μεγαλύτερη ποινή για να βάλουν μυαλό.

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.