Οι διάσημοι πιστοί της μαριχουάνας



Με αφορμή την ημέρα αποποινικοποίησης της μαριχουάνας στις ΗΠΑ το NEWS 247 θυμάται διασημότητες που έχουν μιλήσει ανοιχτά υπέρ, αλλά και αυτούς που έβγαλαν φωτογραφίες που θέλουν να ξεχάσουν. Η “πυθία” Gaga και ο αιφνιδιασμός του Γαλιφιανάκη (Vids+Pics)

Η μαριχουάνα έχει πολλούς υποστηρικτές στις ΗΠΑ. Κάθε χρόνο στις 20 Απριλίου οι οπαδοί της μιλούν ανοιχτά για την αποποινικοποίησή της, δίνοντας έμφαση στη χρήση της για θεραπευτικούς σκοπούς.

Πολλοί από αυτούς είναι διάσημοι και δεν έχουν κανένα ταμπού να δηλώσουν  δημόσια τη θέση τους, σε μια προσπάθεια να παροτρύνουν  τους ανθρώπους να ψηφίσουν το τέλος της απαγόρευσης και την αρχή μιας νέας εποχής όπου οι αρχές θα μπορούν να ελέγχουν και να φορολογούν την κάνναβη.

Το NEWS 247,  θυμάται διασημότητες που έχουν ταχθεί υπέρ της αποποινικοποίησης ή ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε στιγμές που θα ήθελαν να ξεχάσουν. Μεταξύ αυτών ο “δικός μας” Ζακ Γαλιφιανάκης, αλλά και ο… πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

 

Σνουπ Ντογκ

Φυσικά δεν προκαλεί έκπληξη ότι ο διάσημος για τις θέσεις του υπέρ της αποποινικοποίησης και νομιμοποίησης της μαριχουάνας, Σνουπ Ντογκ, με εμφάνισή του, προσπαθεί να αφυπνίσει τους νέους ψηφοφόρους της Καλιφόρνια για να κατέβουν στις κάλπες και να ψηφίσουν ΝΑΙ στην Πρόταση 19.

 

 

 

Εδώ εμφανίζεται σε ένα μικρό video, που έγινε σε συνεργασία με την ομάδα The League of Young Voters, και δηλώνει την υποστήριξή του.

Ζακ Γαλιφιανάκης

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την ταινία “Hangover” ήταν προσκεκλημένος σε talk show στο οποίο γινόταν συζήτηση για την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας.

 

 

 

Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός φρόντισε να εκφράσει εμπράκτως τη γνώμη του, ανάβοντας ένα τσιγάρο μαριχουάνας “στον αέρα”, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές! Μάλιστα το πρόσφερε σε συνομιλήτριά του, η οποία το μύρισε για να αποφανθεί “Είναι αληθινό!”.

Νάταλι Πόρτμαν

Στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι έχει δοκιμάσει αρκετές φορές να καπνίσει μαριχουάνα. Η 29χρονη παραδέχτηκε δημόσια πως επειδή δούλευε στο χώρο του κινηματογράφου από 11 ετών δεν είχε ποτέ τη δυνατότητα να διασκεδάσει σε σχολικά πάρτι και να ζήσει εφηβικές εμπειρίες όπως αυτές που ζει κάθε παιδί.

 

.

 

Της εμπειρίες που έχασε όμως ως έφηβος η Πόρτμαν τις έζησε τελικά στο κολέγιο όπου και ήπιε άφθονο αλκοόλ και διασκέδασε και κάπνισε μαριχουάνα. Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η ίδια δε μετανιώνει καθόλου που είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο κινηματογράφο από τόσο μικρή κι ας έχασε μερικά επεισόδια απ την εφηβική ζωή της.

 

Lady gaga

Η Lady Gaga πάντοτε ήταν ειλικρινής και είχε το θάρρος της γνώμης της. Σε συνέντευξή της προσφάτως  μας αποκαλύπτει από που εμπνέεται για να γράψει.

 

 

 

Σαν Πυθία η Gaga δηλώνει στον Άντερσον Κούπερ του “60 Μinutes”  ότι όταν γράφει καπνίζει μαριχουάνα  και πίνει πολύ, προφανώς για να της κατέβει κανένας καλός στίχος.

“Μη νομίζετε πως είμαι νηφάλιο άτομο γιατί δεν είμαι”, είπε με ειλικρίνεια προσθέτοντας ότι πίνει πολύ ουίσκι και καπνίζει χόρτο όταν γράφει.

 

Μάικλ Φελπς

Στις αρχές του 2009 ο Φελπς τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό από την αμερικανική κολυμβητική ομοσπονδία έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφίας στο βρετανικό Τύπο , “World of the News”,  κατά τη διάρκεια κάποιας εορταστικής συγκέντρωσης.

 

 

 

Η φωτογραφία αυτή έκανε το γύρο του κόσμου και οδήγησε τον 23χρονο αθλητή να προβεί σε δηλώσεις μετανοίας και έκκλησης για άφεση αμαρτιών, ζητώντας “συγγνώμη” και δίνοντας υποσχέσεις για ‘εντιμότερο’ βίο στο μέλλον.

 

Μπραντ Πιτ

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ισχυρίστηκε ότι στα γυρίσματα του “Άδωξοι μπάσταρδη” ο Μπράντ Πιτ έβγαλε και μοιράστηκε μαζί του μαριχουάνα.

 

 

 

Κάμερον Ντίαζ

Σύμφωνα με την Ντίαζ, στα άγρια φοιτητικά της χρόνια έκανε παρέα με τον Snoop Dogg. Σύχναζαν σε μια παμπ του Μπρίστολ όπου το κάπνισμα κάνναβης και η κατανάλωση ψυχεδελικών μανιταριών ήταν καθημερινότητα.

Διάσημοι που έχουν καπνίσει μαριχουάνα

Μπάρακ Ομπάμα

Άρνολντ Σβατζενέγκερ

Κρίστεν Στιούαρτ

Λέιντι Γκάγκα

Γούντι Χάρελσον

Πάρις Χίλτον

Σέφ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο

Τζάστιν Τιμπερλέικ

Νίκολ Ρίτσι

Σαρλίζ Θερόν

Μισέλ Φίλιπς

news247


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.