Οι Αντι-περισπασμοί και ο Αληθινός Μέγας Στόχος! (2011)



0aaa217512_166357120085923_100001349085952_331419_6422785_nΑγαπημένοι μου φίλοι, έχει μήνες που μιλώ και ξανα-μιλώ για την ανάγκη να εστιάσουμε στο πως να δημιουργήσουμε τον κόσμο που θέλουμε και μάλλον η μεγάλη πλειοψηφία δεν θέλει να καταλάβει…

Οι πολλοί ως συνήθως πιάνονται κάπου στη μέση και ξεχνούν το σκοπό…
Έτσι γίνεται και τώρα. Δυστυχώς. Οι λίγοι με καλή θέληση και εστίαση στον κόσμο αρμονίας είμαστε ακόμη σχετικά σκορπισμένοι και ακόμη δεν έχουμε αναλάβει ουσιαστικό έργο εκεί έξω. Δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτική, καθώς αναγνωρίζω τις δεκάδες κινήσεις καλής θέλησης, όμως έχουμε ήδη αργήσει και κωλυσιεργούμε άνευ λόγου, καθώς βρισκόμαστε να πατάμε ακόμη με το ένα πόδι “στον καταρρέον παλιό κόσμο”.

Λέω για πάνω από ένα χρόνο πως η περίοδος της απλής πληροφορίας έχει παρέλθει, κι όμως καθημερινά βρίσκω εκατοντάδες μηνύματά στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο -δυστυχώς και από προωθήσεις φίλων που το πνευματικό τους επίπεδο δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο….-  που δείχνουν φανερά πως οι άνθρωποι επειδή απλά καθυστερημένα έμαθαν κάποια πράγματα κόλλησαν εκεί και δεν βλέπουν πως ουσιαστικά κανέναν δε βοηθούν πλέον τέτοιου είδους πληροφορίες… πως η εποχή της πληροφορίας έχει παρέλθει και πως τώρα είναι η ώρα να δράσουμε με νέα κατανόηση…

Σε τι αναφέρομαι? Σε οτιδήποτε δεν έχει καμία σχέση με το τι πραγματικά θέλουμε στον κόσμο αρμονίας, ειρήνης και ισονομίας. Από “αρχαία κείμενα” ερευνητών περί άψυχων και έμψυχων, μέχρι τις κινήσεις με μπροστάρηδες πρόσωπα-σύμβολα του καταρρέοντος παραδείγματος.
Ακόμη ακόμη αν θέλετε και κείμενα που μιλούν για τους ιλλουμινάτι, τα σχέδια τους, τις ατζέντες τους, τις “κάρτες πολίτη” και τις “απαγορεύσεις” που μαγειρεύουν σχετικά με τις καλλιέργειες, τα βότανα και τις εναλλακτικές θεραπείες (ειδικά όταν αυτές είναι γραμμένες με ένα υπεροπτικό στυλάκι και χαιρετίζουν το κοινό με το μακάβριο “Άντε και ζωή σε λόγου μας”…

Έλεος! Είναι ποτέ δυνατόν να κάθεστε και να σκορπάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με κάθε είδους μπουδολογία?! Μα θα μου πείτε “και εσύ έχεις αρθρογραφήσει με ανάλογα θέματα και έχεις δημοσιεύσει ανάλογες έρευνες”. Ναι το έχω κάνει, όμως η έρευνα και η αποκάλυψη της αλήθειας αποτελεί ένα σκαλοπάτι στην άνοδο της συνείδησης που υποστηρίζει τη ΖΩΗ και τη δράση και όχι την μακάβρια υποταγή στις κάθε είδους ατζέντες κρυφών ή φανερών ελιτιστών! Καλά είναι να ενημερωνόμαστε όμως να μην ξεχνάμε το διαταύτα! Το θέμα είναι τι κάνουμε αφού έχουμε ενημερωθεί! Αυτοί- οι της ελιτ- έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν τα σχέδια τους και να τα προωθούν ενορχηστρωμένα, ΕΜΕΙΣ είναι το θέμα τι ΚΑΝΟΥΜΕ?! Έχουμε συσπειρωθεί? Έχουμε ένα βασικό στόχο? Ή απλά θα δημιοργούμε κινήσεις και κινητοποιήσεις για κάθε σημαντικό και ασήμαντο ζήτημα -κι αυτά συνήθως μέσω φάτσαμπουκ μην τυχόν και κουραστούμε live…- ή θα αναλάβουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας?!

Από πέρυσι το καλοκαίρι είχα πει πως ότι ήταν να γίνει μέσω διαδυκτίου έγινε- τώρα είναι η ώρα για δράση εκτός ιντερνετ και η δικτυακή επαφή θα πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα. Ήμουν μάλιστα έτοιμη να κλείσω τον Τοξότη, δεδομένου πως θεώρησα πως έκλεισε τον κύκλο του, πως έκανε ότι ήταν να κάνει και πως τώρα έπρεπε να μπούμε στη δια ζώσης δράση και εφαρμογή των ιδεών μας…

Αν θεωρήσουμε πως το παράθυρο που είχε ανοιχτεί για να δημιουργήσουμε συστηματικά και από κοινού το νέο κόσμο μας κλείνει φέτος τον Οκτώβρη του 2011, τότε δεν έχουμε καμία δικαιολογία να ασχολούμαστε με την κάθε είδους “ευφυή μπουρδολογία” που το μόνο που κάνει είναι να μας αποσυντονίζει και να μας απομακρύνει από την επιτυχία των στόχων μας!

Σοβαρό το θέμα των ταυτοτήτων, σοβαρό το θέμα των απαγορεύσεων, σοβαρό το θέμα των μεταναστών, σοβαρό το ένα… σοβαρό το άλλο… ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ? Κάναμε έστω ένα βήμα προς τον κόσμο που θέλουμε? Ξεκουνηθήκαμε?

Φυτέψαμε την τροφή μας και ήρθε κάποιος να μας πει “απαγορεύεται”? -ΌΧΙ!
Εφαρμόσαμε εναλλακτική θεραπεία και μας το απαγόρευσαν?- ΌΧΙ
Κάναμε ανταλλαγή υπηρεσιών ή προϊόντων και μας επέβαλαν κυρώσεις? -ΟΧΙ!
Αρνηθήκαμε (έστω και παθητικά) να βγάλουμε “κάρτα πολίτη” και είχαμε κυρώσεις?- ΟΧΙ -Μα ακόμη κι αν ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? Η κάρτα του πολίτη είναι χρήσιμη ΜΟΝΟ σε αυτούς που θέλουν να είναι “ιν” στην παλιά δομή του κόσμου μας!
Δεν πληρώσαμε την πιστωτική και μας την μπλοκάρισαν? Ε και? Θέλουμε πιστωτική στον ΝΕΟ Κόσμο μας? Μας ενδιαφέρει? Είναι από αυτά που ΘΕΛΟΥΜΕ να διατηρήσουμε στο Δικό μας Κόσμο?
Αρνηθήκαμε να στείλουμε τα παιδιά μας σε σχολεία που δεν είναι εργαστήρια παιδείας και μας έφεραν αντίρηση? -ΟΧΙ!
Αρνηθήκαμε τον εμβολιασμό του παιδιού μας και ήρθαν να το επιβάλουν με το ζόρι? ΟΧΙ!
Αρνηθήκαμε να πάμε σε πόλεμο και ήρθαν να μας πάρουν σηκωτούς? -ΟΧΙ!
Αυτο-οργανωθήκαμε και ήρθε κανείς από τον Καλλικράτειο Δήμο να μας πει πως απαγορεύεται? -ΟΧΙ!

Όχι και πάλι ΌΧΙ!

Αυτά είναι λίγα από τα παραδείγματα του πόσο out είναι οι σκέψεις και τα ενδιαφέροντα μας ετούτη τη στιγμή. Παλεύουμε να μείνουμε “νόμιμοι και νομότυποι” σε μια κοινωνία που είναι παράνομη σε όλο της το εύρος και πλάτος! Έλεος! Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το Δάσος!
Ακόμη ακόμη και το ΔΝΤ και οι κυβερνητικές αρλούμπες μας ενδιαφέρουν άμεσα? ή ανήκουν και αυτές στο μέγα παράδειγμα του καταρρέοντος συστήματος? Μα θα πείτε να μην ενημερωνόμαστε?
Γιατί θα μας δώσουν ψωμί και νερό οι γνώσεις και οι πληροφορίες αυτές ή θα μας αναπτερώσουν το ηθικό? ΌΧΙ βέβαια απλά θα μας κάνουν λίγο ακόμη πιο μίζερους από ότι ήδη ήμασταν! ΝΑ ενημερωνόμαστε δίχως να πτοούμαστε και να συνεχίσουμε το δρόμο που χαράσσουμε μπορούμε? Αυτό είναι το σημαντικό! Για να φύγει το ΔΝΤ θέλει σύσσωμο αγώνα άνευ ηγετών από εκατοντάδες ή και χιλιάδες τοποικούς πυρήνες αυτοοργάνωσης, θέλει να μάθουμε δια ζώσης να είμαστε και πάλι ενεργοί πολίτες, θέλει να δράσουμε για το καλύτερο και όχι να κοιτάμε απλώς πως θα επιβιώσουμε δίχως να αλλάξει το σύστημα που καταρρέει…

Ασχολούμαστε ακόμη με ότι κάνουν ή λένε τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους, αναμασάμε τις τσίχλες που μας έχωσαν στο στόμα και είμαστε έτοιμοι για άλλη μια φορά να ακολουθήσουμε μπροστάρηδες σε αγώνες και “επαναστάσεις” της “παλιάς σχολής”… Εκείνης της σχολής που αγωνίζεται για τη “σύνταξη” και το βαρβάτο (δημόσιο κατά προτίμηση) μισθό με μπροστάρηδες ανθρώπους αμφιβόλου ποιότητας ή κινήτρων… -ειδικά όταν τις προωθούν τα ΜΜΕ ας κρατάμε μικρό καλάθι… Λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να ζει κανείς αξιοπρεπώς! Λες και χάσαμε την έμπνευση και επιμένουμε πρώτοι να μας ποδοπατήσουν στην ουρά του ΙΚΑ!

Μα επιτέλους δεν κατανοήσαμε ακόμη πως η μόνη επ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ που “παίζει” είναι η δική μας Ανάσταση και Ανάταση?! Δεν έχουμε κατανοήσει πως μέχρι στο παρά ένα θα μας αποσυντονίζουν πολύ ευχαρίστως με κάθε λογής “φοβερά και τρομερά” νέα εναντίον μας, προκειμένου να μην καταφέρουμε να συσπειρωθούμε και να βάλουμε τις βάσεις για ένα πλήρως νέο τρόπο ζωής?

Δε χορτάσαμε ακόμη “σωτήρες” και έτοιμα πακέτα “διάσωσης” ακόμη ακόμη και από κινήματα τύπου Zeitgeist? Δε χορτάσαμε να σκέφτονται άλλοι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσουμε εγώ κι εσύ? Ακόμη αρνούμαστε να αναλάβουμε ευθύνες και να προχωρήσουμε βήμα-βήμα στο να δημιουργήσουμε κάτι άλλο? Κάτι που να μας εκφράζει από την αρχή μέχρι το τέλος και να είναι αυτό που έχουμε μέσα στην καρδιά μας σαν “παράδεισο επί της Γης”?

Ακόμη δεν μπορούμε να βρούμε μια φόρμουλα για να συνθέσουμε τη δική μας εικόνα?! Επιτέλους πάψτε να γεμίζεται το μυαλό σας με τρόμο και φόβο και αρχίστε να δημιουργείτε! Κάντε κάτι που να εκφράζει την καρδιά σας! Συσπειρωθείτε! Χτίστε νέα χωριά με νέες δομές και νέους κανόνες! Πετάξτε έξω το “σύστημα”- Γίνετε εφευρετικοί και μην υποκύπτετε στις φοβίες που σπέρνει το σύστημα. Αναρωτηθείτε για κάθε είδηση

“Ποιόν οφελεί”?
“Μου χρειάζετε”?
“Χρησιμεύει στον κόσμο που θέλω να δημιουργήσω?”
Με κάνει να φοβάμαι ή με δυναμώνει?
Με ενώνει με φίλους?
Μου δίνει μια βάσιμη ελπίδα για καλύτερο τρόπο ζωής?

Η απάντηση που θα δώσετε είναι καθοριστική και για το ποιά είδηση θα πρέπει να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων!

Σταματήστε επιτέλους να περιμένετε να σας πουν άλλοι τι να κάνετε και τι να μην κάνετε! Σταματήστε να αγωνίζεστε να θέλετε να σώσετε κομμάτια της παλιάς δομής του συστήματος -όπως: συντάξεις, μισθούς, κέρδη, συμφέροντα, χρώματα, κόμματα και -ισμούς!
Γυρίστε και κοιτάξτε πόσα πολλά και όμορφα μπορείτε να δημιουργήσετε με καλή παρέα και κάντε πρώτοι το βήμα στο νέο κόσμο- πριν σαν πετάξουν άλλοι στον εφιαλτικό κόσμο που ορέγονται!

Δεν είναι στο χέρι τους, αλλά εσείς συνεχίζετε να τους δίνετε τα όπλα να σας πυροβολήσουν και να σκοτώσουν το όνειρο σας, τη ζωή σας και τον κόσμο που θέλετε! Αποφασίστε τώρα! Κλείστε τις πολλές σελίδες στο νετ και ασχοληθείτε με το δίκτυο των αληθινών σας φίλων!
Δράστε με ειρήνη και χαρά εντός σας!
Συν-δημιουγήστε ότι αγαπάτε και φροντίστε όλα όσα έχουν κάποια αξία για σας και τη ζωή σας!

Ακούει κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίς?!!!!!

Ο αληθινός μας εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός που τόσο εύκολα τελματώνει στην αδράνεια!

Ακούγομαι ίσως “κάπως”… όμως το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θέλω να σας “παραμυθιάσω”. ‘Ολα τα αγαθά με κόπο τα αποκτούμε και το μόνο βέβαιο είναι πως κανείς δεν θα μας τα χαρίσει εάν εμείς δεν θελήσουμε να τα κερδίσουμε! Οι “άλλοι” θα συνεχίσουν αυτό που τόσο καλά ξέρουν να κάνουν: να σκορπίζουν το φόβο και να διαιρούν την ανθρωπότητα για να βασιλεύουν. Το ζήτημα είναι γιατί εμείς, ενώ το γνωρίζουμε, συνεχίσουμε να παίζουμε το δικό τους παιχνίδι και όχι το δικό μας!

vickytoxotis.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.