Ο Δ. Κοζάνης και o Σύλλογος Ζωόφιλων αναζητούν μόνιμες λύσεις για τα αδέσποτα σκυλιά



0aiugiug97869Με τη νεοεκλεγείσα διοίκηση του συλλόγου ζωόφιλων Κοζάνης, είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Koζάνης Λάζαρος Μαλούτας, όπου τέθηκε υπό συζήτηση το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων σκυλιών, τα οποία ταλαιπωρούν και ταλαιπωρούνται στους δρόμους της πόλης.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης τόνισε την αναγκαιότητα μιας μόνιμης και αποτελεσματικής πρακτικής, η οποία θα καταστήσει ασφαλείς τους πολίτες από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τα δεκάδες αδέσποτα σκυλιά, αλλά παράλληλα θα προστατεύει και τα ζώα από κάθε ασυνείδητο, που τα εγκαταλείπει απροστάτευτα στους δρόμους της πόλης.

Ο κ. Μαλούτας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Αικατερίνη Δόδουρα, έθεσαν όλες τις συνιστώσες του ζητήματος και τις διαδικασίες που απαιτούνται σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες, καθώς επίσης εκτίμησαν και το κόστος του όλου εγχειρήματος, το οποίο με μία πρόχειρη εκτίμηση προσεγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Το προεδρείο του συλλόγου ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Αποστολίδη για το εν λόγω θέμα, ενώ η συνάντηση τέλειωσε με την δέσμευση να υπάρξει μία καμπάνια του δήμου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το θέμα των αδέσποτων ζώων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.