Ισοπαλίες για Κοζάνη και Εορδαϊκό – Κινδυνεύει η Κοζάνη με αφαίρεση βαθμών!



eordaikoskozaniΜε τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου στη Φούτμπολ Λιγκ 2, δηλαδή λίγα γκολ, αρκετές ισοπαλίες και πολλές ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σοβαρό πλεονέκτημα για άνοδο ή παραμονή. Απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν σε καμία περίπτωση, αφού καμιά ομάδα δεν μπορεί να ξεφύγει στη βαθμολογία. Από τα σημερινά παιχνίδια, αναμφισβήτητα ξεχώρισε το φινάλε θρίλερ που υπήρξε στα γήπεδα Κοζάνης και Επανομής, στην πρώτη περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν την Κρανούλα και στη δεύτερη η Ηράκλεια έφερε «έμφραγμα» στην Επανομή.

Η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο στην κορυφή κι η θέση της είναι επισφαλής, ενώ η Κοζάνη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το διπλό της προηγούμενης μέρας και να φθάσει σε νίκη, που θα άλλαζε κι άλλο τις προοπτικές της. Το ντέρμπι ανάμεσα σε Φωκικό και Γιαννιτσά δεν ανέδειξε νικητή, αποτέλεσμα που κρατά την Αναγέννηση σε ευνοϊκή θέση.

Για δεύτερη φορά φέτος ο Τύρναβος (φωτό) εντυπωσίασε κερδίζοντας τη Νίκη Βόλου με το ίδιο σκορ (1-0), η Καλλονή πήρε την ισοπαλία στην Πτολεμαϊδα και μένει ένα βαθμό από την πρώτη θέση. «Εφτάψυχος» αναδείχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, που πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην Κατερίνη, με νέα σπουδαία επιτυχία ο Οδυσσέας Αναγέννησης σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα (31η αγωνιστική):

Φωκικός-Γιαννιτσά 1-1

(42΄ Κουμπρόγλου / 55΄ Παναγιωτόπουλος)

Τύρναβος-Νίκη Βόλου 1-0

(71΄ Κουβελάς)

Κοζάνη-Κρανούλα 1-1

(91΄ Μαρκόπουλος / 76΄ Δάσκαλος)

Επανομή-Ηράκλεια 1-1

(62΄ Διαμαντίδης / 94΄ Γαϊδαρτζής)

Οδυσσέας Αναγέννησης-Φιλιππιάδα 1-0

(22΄ Κουκούτσης)

Εορδαϊκός-Καλλονή 1-1

(42΄ Άγγος / 45΄ Τριανταφύλλου)

Πόντιοι Κατερίνης-Ναυπακτιακός 0-1

(59΄60΄ Ζαχοριάνης)

Αετός Σκύδρας-Μακεδονικός 1-0

(10΄ Αρβανιτόπουλος)

Ρεπό η Ζάκυνθος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 31 αγώνες)

1. Αναγέννηση Επανομής 51

2. Καλλονή 50

3. Αναγέννηση Γιαννιτσών 47

-. Φωκικός 47

5. Νίκη Βόλου 44

6. Εορδαϊκός 42

-. Τύρναβος 42

8. Δόξα Κρανούλας 41

9. Πόντιοι Κατερίνης 40

-. Αετός Σκύδρας 40

-. Οδυσσέας Αναγέννησης 40

12. Ναυπακτιακός Αστέρας 35

13. Εθνικός Φιλιππιάδας 33

-. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 33

15. Ζάκυνθος 32

-. Κοζάνη 32

17. Μακεδονικός 14

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τύρναβος-Φωκικός

Γιαννιτσά-Κοζάνη

Κρανούλα-Επανομή

Ζάκυνθος-Οδυσσέας Αναγέννησης

Ηράκλεια-Εορδαϊκός

Φιλιππιάδα-Πόντιοι Κατερίνης

Καλλονή-Μακεδονικός

Ναυπακτιακός-Αετός Σκύδρας

Ρεπό η Νίκη Βόλου

Κίνδυνος για Κοζάνη!
Τα προβλήματα των ομάδων με τις οικονομικές εκκρεμότητες συνεχίζονται καθημερινά και η ΕΠΟ δε μένει καθόλου απαθής σε όλα αυτά. Έτσι, μετά την τιμωρία των Αναγέννησης Καρδίτσας και Αίαντα Σαλαμίνας, την Τετάρτη ήταν η σειρά της Κοζάνης να μπλέξει σε διαδικασίες αφαίρεσης βαθμών. Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 22/03/2011 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Κλαζόγλου

και υποχρεώνει τον μακεδονικό σύλλογο να του καταβάλλει ολόκληρο το επιδικασθέν ποσό των 1.989 ευρώ με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι πλήρους εξοφλήσεώς του, καθώς και το ποσό των 200 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη και εντός δέκα ημερών από την επίδοση της απόφασης στους διαδίκους.

Σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης πληρωμής και εξόφλησης του ποδοσφαιριστή, θα επιβληθεί στην ΠΑΕ Κοζάνη α) η ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών και β) η ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ όλων των αντιπάλων στο πρωτάθλημα της Football League 2, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον ποδοσφαιριστή.

πηγές: gazzetta & sport-fm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.