14χρονη μαθήτρια μιμείται τη Τζούλια με… τις ευλογίες της μητέρας της!julia_4Το περιστατικό που ακολουθεί συνέβη στην Κόρινθο και δείχνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την έλλειψη προτύπων και την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας. Δεκατετράχρονη μαθήτρια του 1ου γυμνασίου Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες του sfedona.gr, τράβηξε βίντεο με άκρως αποκαλυπτικές πόζες

Το βίντεο, που περιέχει πολύ γυμνό, έχει ήδη κυκλοφορήσει σε μαθητές και μαθήτριες όλων των γυμνασίων και λυκείων της Κορίνθου αλλά και στους καθηγητές. Η ανήλικη «πρωταγωνίστρια», μάλιστα, ετοιμάζεται και για νέα γυρίσματα, πιο… προχωρημένα αυτή τη φορά. Ο γυμνασιάρχης εξήγησε ότι το σχολείο έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να κάνει και το θέμα έχει λήξει.

Στην παρατήρηση ότι το βίντεο κυκλοφορεί με όλες τις επιπτώσεις για την μαθήτρια, την οικογένειά της, το σχολείο και την τοπική κοινωνία, η απάντηση του ήταν ότι αυτά δυστυχώς είναι τα αποτελέσματα της σημερινής τεχνολογία.

Αυτό που πραγματικά μοιάζει ασύλληπτο  είναι ότι το γεγονός ότι όταν κλήθηκε από το συμβούλιο των καθηγητών η μητέρα της 14χρονης εξήγησε στους καθηγητές ότι μάλλον «το βρίσκει φυσιολογικό και ότι απλά το κορίτσι της που έχει ταλέντο, μιμείται την Τζούλια».

Τι να σχολιάσει κανείς…

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.