SUPERLEAGUE – Ολα για την 5η θέση, είπαν αντίο Λάρισα και Αστέρας!



SuperLeagueΞεκαθάρισε η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας και δυστυχώς για τους οπαδούς τους, Λάρισα και Αστέρας Τρίπολης θα ακολουθήσουν οριστικά τον Πανσερραϊκό στη Football League. Για τη Λάρισα η ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ ήταν καταδικαστική, όπως και για τον Αστέρα Τρίπολης το 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ετσι το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι τις ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο θέσεις (4η και 5η) που οδηγούν στα πλέι-οφ. Ο ΠΑΟΚ με το 0-0 που απέσπασε από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι στους 45 και κινδυνεύει να μείνει εκτός μόνο στην περίπτωση που ηττηθεί από την αδιάφορη Κέρκυρα, ο Αρης επικρατήσει στην Ξάνθη και ο Ολυμπιακός Βόλου νικήσει τον Παναθηναϊκό!

Φυσικά η συζήτηση γίνεται ουσιαστικά για την 5η θέση, με τον Αρη να ελπίζει βάσιμα ύστερα από τη νίκη του στον “τελικό” με τον Ολυμπιακό Βόλου. Του αρκεί νίκη στην Ξάνθη και… μη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού, καθώς ευνοείται ακόμα και σε πιθανή ισοβαθμία στους 45 πόντους!

sportnet

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.