Τα ψωμάκια του Σατανά – Εκκλησιαστική οργή για διαφήμισηhellpizza_1866567cΤην οργή της εκκλησίας και όχι μόνο έχει προκαλέσει διαφήμιση της εταιρείας Hell Pizza της Νέας Ζηλανδίας η οποία εμφανίζει ψωμάκια με το σύμβολο του Σατανά υπό το σλόγκαν “Για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάτι σαν τον Χριστό”.

Τη θέση του σταυρού έχει πάρει ένα πεντάλφα το οποίο έχει “σφραγίσει” τα ψωμάκια.

Μάλιστα οι αφίσες της εταιρείας έχουν κατακλύσει το Όκλαντ ενώ εκπρόσωπος της εκκλησίας χαρακτήρισε την διαφημιστική καμπάνια αισχρή.

“Υποθέτω ότι κατά μια έννοια γνωρίζουν οι κύριοι ότι ο Χριστός ήταν στη γη για περιορισμένο χρόνο αλλά αρκετοί άνθρωποι θα αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν το προϊόν για αρκετό καιρό και όχι περιορισμένο όπως εγώ”, είπε ο επίσκοπος του Όκλαντ Πάτρικ Νταν.

Από τη πλευρά της η εταιρεία υποστήριξε τη καμπάνια της μέσω του εκπροσώπου της ο οποίος δήλωσε ότι δε βλέπει γιατί η διαφήμιση είναι αισχρή και προσβάλλει τη θρησκεία κάποιου.

Το 2008 η εταιρεία αναγκάστηκε να απολογηθεί και να ζητήσει εν τέλει συγγνώμη από την οικογένεια του σερ Έντμουντ Χίλαρι καθώς σε μια διαφήμιση αναφορικά με το Χάλοουιν απεικόνιζε τα οστά του εν λόγω κυρίου μαζί με το Χιθ Λέτζερ να χορεύουν πάνω από τους τάφους τους.

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.