H νέα BMW M5 Concept (video)



bmw_m5_8765987659Σε μια κλειστή εκδήλωση με πολύ λίγους προσκεκλημένους η BMW παρουσίασε «ανεπίσημα» την M5 Concept (η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στην έκθεσης της Σαγκάης στις 19 Απριλίου 2011). Όπως μαρτυρά το πλήρες όνομα του αυτοκινήτου, το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίζεται αρχικά ως πρωτότυπο και η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί αργότερα. Η BMW M5 Concept διαθέτει τον ίδιο V8 κινητήρα 4,4 lt που τοποθετείται στις X5 M και X6 M και φυσικά διαθέτει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT Drivelogic επτά σχέσεων.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Γερμανοί, οι γυάλινες επιφάνειες είναι σκούρες ώστε να μη φαίνεται το εσωτερικό, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Στην ίδια εκδήλωση στο Μόναχο οι άνθρωποι της BMW παρουσίασαν και κάποια πρωτότυπα του «M Division» τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στην παραγωγή. Εκεί εμφανίστηκε και το πρωταπριλιάτικο αστείο των Γερμανών, η M3 Pick-Up.

protothema.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.