Ληστεία, πλαστογραφία και ναρκωτικά περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



astinomia_1Σύλληψη ατόμου για ληστεία στην Πτολεμαΐδα

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα 38χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία. Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 31-03-2011 ο συλληφθείς με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 75χρονο ημεδαπό στην Πτολεμαΐδα, το χρηματικό ποσό των (1687) δολαρίων Αμερικής και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ύστερα από συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.   Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σύλληψη αλλοδαπής για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση Ν. περί αλλοδαπών στην Πτολεμαΐδα

Πρωινές ώρες της 30-03-2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα 28χρονη αλλοδαπή, διότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας στη ΔΟΥ Πτολεμαΐδας, προκειμένου να αποκτήσει Α.Φ.Μ.

Από την προανάκριση προέκυψε επίσης, ότι η ανωτέρω συλληφθείσα είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας καθώς και ότι την πλαστή βεβαίωση την είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο στην Αθήνα έναντι του χρηματικού ποσού των εκατό «100» €. Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη

Βραδινές ώρες της 30-03-2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθη στην Κοζάνη 21χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
α) μία (1) συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, «φούντα», βάρους (87,3) γραμμαρίων και
β) μία (1) συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, «σοκολάτα», βάρους (51,3) γραμμαρίων.
Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.