Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Καταφύγι του Ν. Κοζάνης

0katafigi9869869

Το χωριό που γεννήθηκε ο Αλέξης Ζορμπάς ερημώνει. Την αγανάκτησή τους για όσα συμβαίνουν τα δύο τελευταία χρόνια με την πρόσβαση στο Καταφύγι (λόγω κατολισθήσεων στη θέση Μπιτζινίσιο), εξέφρασαν κάτοικοι και επιχειρηματίες του χωριού κατά τη χθεσινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού. Όπως ανέφεραν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον κίνδυνο πλέον της βιωσιμότητας του οικισμού να είναι υπαρκτός, αφού ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης (όπως τα τρόφιμα) φτάνουν με ιδιαίτερη δυσκολία.

O δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος υποσχέθηκε ότι θα δει το θέμα – από σήμερα κιόλας – σε συνεργασία με τον αντοπεριφεριάρχη Γιάννη Σόκουτη, αλλά θα το φέρει και προς συζήτηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. με Ακούστε μόνο στο kozan.gr, την «κραυγή» αγωνίας και αγανάκτησης της κας Σιδερά (μόνιμης κατοίκου) που περιγράφει το πρόβλημα ενώπιον του δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού…

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.