Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Καταφύγι του Ν. Κοζάνης

0katafigi9869869Το χωριό που γεννήθηκε ο Αλέξης Ζορμπάς ερημώνει. Την αγανάκτησή τους για όσα συμβαίνουν τα δύο τελευταία χρόνια με την πρόσβαση στο Καταφύγι (λόγω κατολισθήσεων στη θέση Μπιτζινίσιο), εξέφρασαν κάτοικοι και επιχειρηματίες του χωριού κατά τη χθεσινή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού. Όπως ανέφεραν, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον κίνδυνο πλέον της βιωσιμότητας του οικισμού να είναι υπαρκτός, αφού ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης (όπως τα τρόφιμα) φτάνουν με ιδιαίτερη δυσκολία.

O δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος υποσχέθηκε ότι θα δει το θέμα – από σήμερα κιόλας – σε συνεργασία με τον αντοπεριφεριάρχη Γιάννη Σόκουτη, αλλά θα το φέρει και προς συζήτηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. με Ακούστε μόνο στο kozan.gr, την «κραυγή» αγωνίας και αγανάκτησης της κας Σιδερά (μόνιμης κατοίκου) που περιγράφει το πρόβλημα ενώπιον του δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού…

kozan.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.