Η εικονιζόμενη πυροβόλησε τον γείτονά της γιατί δεν την φίλησε!

0e56427c0816d1ec_1

Η Helen Staudinger, 92, ήθελε απλά ένα φιλί κάτι που όμως δεν βρήκε σύμφωνο το γείτονα της ηλικιωμένης κυρίας, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει εξαγριωμένη και αφού πήρε το ημιαυτόματο πιστόλι της, πυροβόλησε τέσσερις φορές σημαδεύοντας το σπίτι του. Ο “δύσκολος” γείτονας, Dwight Bettner κάλεσε την αστυνομία και συνέλαβε την Staudinger. Σύμφωνα με τον Bettner η ηλικιωμένη γειτόνισσα άρχισε να τον “βλέπει περίεργα” τους τελευταίους έξι μήνες όταν και μετακόμισε στο διπλανό σπίτι. “Έχω πάρει τα σκουπίδια της έξω μερικές φορές και υποθέτω ότι παρεξήγησε την κίνηση μου αυτή ” δήλωσε ο Bettner.

Πρόσφατα τον είχε απειλήσει ότι θα τον πυροβολήσει όταν έμαθε πως είχε σχέση με κάποια κοπέλα όμως ο Bettner δεν το έλαβε υπόψη του.

Μπορεί φυσικά να γλύτωσε από τα πυρά της ερωτιάρας γειτόνισσας ο Dwight Bettner δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το αμάξι του μία Mitsubishi 3000GT, του οποίου ο Bettner είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

onlycy.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.