Σύλληψη Γεωργιανού τσαντάκια στην Πτολεμαΐδα!



astinomia_1Απογευματινές ώρες της 21-03-2011 από διερχόμενο πολίτη και Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Α.Δ. Κοζάνης συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα 30χρονος υπήκοος Γεωργίας, για ληστεία. Ειδικότερα, ανωτέρω δράστης με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα 58χρονης ημεδαπής. Γινόμενος αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη καταδιώχτηκε και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο προσέτρεξαν περιπολούντες Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Α.Δ. Κοζάνης, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Η αφαιρεθείσα τσάντα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης είχε διαπράξει στις αρχές του έτους μία (1) αρπαγή τσάντας και μία (1) κλοπή στην περιοχή της Πτολεμαΐδας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) γυναικείες τσάντες.

Από την Υπηρεσία μας  ερευνάται η συμμετοχή του σε άλλα αδικήματα.  Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.