Όλες οι εξελίξεις της εξαφάνισης του Κωστή Πολύζου από την εκπομπή της Νικολούλη



polyzos_kosths_common2Τριάντα ημέρες σιωπής, αγωνίας και αναζήτησης. Ένας εφιάλτης που δείχνει να μην έχει τέλος για την οικογένεια του Κωστή Πολύζου απ’ τη Σιάτιστα Κοζάνης. Μετά την πρώτη εκπομπή την περασμένη εβδομάδα για τον 23χρονο αγνοούμενο, σήμανε συναγερμός σε φίλους και γνωστούς και ο καθένας ανοίγει και ένα νέο κύκλο ερευνών.

Πληροφορίες που έφτασαν στην οικογένεια και την αστυνομία οδηγούν τις έρευνες στην περιοχή των Τρικάλων. Θα ανάψει το φως σ’ αυτό το θρίλερ που καθήλωσε τους τηλεθεατές; Θα εντοπίσει ο άγνωστος οδηγός που παρέλαβε τον Κωστή τη νύχτα με την καταιγίδα;

Οι συγγενείς του 23χρονου Κωστή Πολύζου απ’ τη Σιάτιστα της Κοζάνης αλλά και η αστυνομία είχαν δώσει βαρύτητα στη μαρτυρία του οδηγού του ΚΤΕΛ Γρεβενών. Όλοι πίστευαν ότι ο αγνοούμενος Κωστής το πρωινό της 19ης Φεβρουαρίου επιβιβάστηκε στη γραμμή του ΚΤΕΛ που εκτελεί το δρομολόγιο Γρεβενά- Κοζάνη- Τρίκαλα- Αθήνα και κατέβηκε στα Τρίκαλα.

Το «Τούνελ» επικοινώνησε με τον οδηγό και απ’ τη συζήτηση που είχε μαζί του προκύπτει ότι ο νεαρός επιβάτης είχε μακριά μαλλιά και φορούσε γυαλιά οράσεως, κάτι που δεν ταιριάζει στον αγνοούμενο Κωστή. Η εκπομπή απευθύνει έκκληση στο συγκεκριμένο επιβάτη που πιθανότατα να είναι φοιτητής, να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» για να φωτιστεί η μαρτυρία αυτή. Η Δέσποινα Κουτσέγκου μητέρα του αγνοούμενου Κωστή, σε επικοινωνία με την εκπομπή απεύθυνε για ακόμα μία φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το γιο της να μιλήσει και να ανάψει το φως στο σκοτάδι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.