Έξι ποδοσφαιριστές βίασαν δύο ανήλικες μαθήτριες μόλις 12 ετών(!)5E880887D4FC22A4032D49788AA26DΈξι ποδοσφαιριστές από τη Βρετανία καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης με την κατηγορία ότι βίασαν ομαδικά δυο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας μόλις 12 ετών.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος Courtney Amos, ο 20χρονος Ashley Charles, ο 18χρονος Dennis De Sousa, ο 20χρονος Jahson Downes, ο 19χρονος Jahvon Edwards και ο 21χρονος Luke Ferrugia, όλοι παραδέχτηκαν τον βιασμό. Ο Downes ήταν πρώην παίκτης της Reading FC, ενώ μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν για την Basingstoke Town στο Hampshire.

Ακόμα ο Luke Ferrugia παίζει για την Reading Town και ο Courtney Amos μόλις τελείωσε τη δεύτερη χρονιά του στη σε άλλη ακαδημία ποδοσφαίρου.

Οι παίκτες, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ενθαρρύνθηκαν από τις ανήλικες μαθήτριες, οι οποίες τους έστελναν προκλητικά μηνύματα στο κινητό.

Ακόμη αναφέρθηκε ότι οι έξι άνδρες πήραν τις κοπέλες από το σπίτι τους με δυο αυτοκίνητα και τις οδήγησαν σε ένα πάρκο στο Berkshire. Εκεί οι 5 από αυτούς βίασαν τη μία κοπέλα, η οποία πήγε στη μια άκρη του πάρκου και τους καλούσε τους παίκτες να πάνε εκεί «έναν – έναν». Η άλλη κοπέλα είχε σεξουαλική επαφή μονάχα με έναν παίκτη.

Οι παίκτες παραδέχτηκαν το λάθος τους και δήλωσαν ότι οι κοπέλες τους είχαν πει ότι ήταν 16 χρονών.

Ο δικαστής στο τέλος της δίκης επεσήμανε: «Αυτά τα κορίτσια ήταν εντελώς άγνωστα σε σας, αλλά εσείς τους φερθήκατε σαν να ήταν «αντικείμενα», όχι άνθρωποι, για σεξουαλικές επαφές».

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.