Η πρώτη προβολή της Κινηματογραφικής Ομάδας της ΕΛΜΕ Κοζάνης

0elmekozanisΤην Παρασκευή 11/3 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ η πρώτη προβολή της Κινηματογραφικής Ομάδας της ΕΛΜΕ Κοζάνης. Η αρκετά καλή συμμετοχή από συναδέλφους-ισσες δείχνει ότι υπάρχει ανάγκη από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Το “Ανάμεσα στους Τοίχους” που προβλήθηκε, είναι μια ταινία που αναδεικνύει με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο,  ζητήματα που συναντούν εκπαιδευτικοί και μαθητές στην καθημερινότητα της τάξης.

Σε μια περίοδο οικονομικής, κοινωνικής αλλά και πολιτιστικής κρίσης, είναι σημαντικές εκδηλώσεις που επιδιώκουν να φέρουν τα καλά στοιχεία του πολιτισμού στο χώρου του σχολείου. Η Κινηματογραφική Ομάδα της ΕΛΜΕ, που τώρα ξεκινάει τη δράση της, επιδιώκει να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια, με αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Όσοι συνάδελφοι-ισσες επιθυμούν να ενημερώνονται-συμμετέχουν στην ομάδα μπορούν να στείλουν ένα mail εγγραφής στο kinim_omad_elme_koz@googlegroups.com.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.