Στο μεταίχμιο λόγω οφειλών η ομάδα της Κοζάνης



gipedo_kozanisΜετά τον Ηρακλή Κλάζογλου, ο οποίος δικαιώθηκε προ ημερών στην προσφυγή του, τα άσχημα  μαντάτα για την Κοζάνη συνεχίζονται.

Το ίδιο συνέβη τη Δευτέρα και με δύο ακόμη πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα τους Χρήστο Τομαρά και Φώτη Μαντζιάρη (αγωνίζονται επί του παρόντος σε Εορδαϊκό και Αλεξάνδρεια αντίστοιχα), οι οποίοι επίσης δικαιώθηκαν και πλέον ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να τους καταβάλλει το επιδικασθέν ποσό.

Όπως γίνεται κατανοητό, η θηλειά… σφίγγει για τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων”, η οποία θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για τη διευθέτηση των οφειλών, αφού σε αντίθετη περίπτωση οι κυρώσεις θα είναι σοβαρές για τον σύλλογο (προβλέπονται μηδενισμοί και αφαίρεση βαθμών στα επίσημα ματς πρωταθλήματος από τον κανονισμό). Ο πρόεδρος της Κοζάνης Αγάπιος Γαβριηλίδης προτίθεται να κινητοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, προσπαθώντας μαζί με τους συνεργάτες του να δώσει λύση στο μείζον αυτό πρόβλημα, για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

mikriliga.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.