Ας διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή…

kozani_zografiaΜεγάλος αριθμός επισκεπτών αναμένεται και φέτος να κατακλύσει την πόλη της Κοζάνης το τριήμερο 4-6 Μαρτίου, για να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Μεγάλης Αποκριάς. Γι΄ αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα που θα αποκομίσει ο επισκέπτης για την πόλη από πλευράς καθαριότητας.

Ο Δήμος Κοζάνης, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, έχει προετοιμαστεί και φέτος για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της καθαριότητας, επιστρατεύοντας όλο το προσωπικό για το τριήμερο της Μεγάλης Αποκριάς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση της καθαριότητας της πόλης είναι και η συμβολή των δημοτών  με την τήρηση απλών, βασικών κανόνων.  

Για τα οικιακά απορρίμματα υπενθυμίζουμε  τα παρακάτω:
1.Τα απορρίμματα βγαίνουν πάντοτε τις βραδινές ώρες και όχι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
2.Τοποθετούνται σε ανθεκτικούς και καλά κλεισμένους σάκους
3.Τοποθετούνται πάντοτε μέσα στους κάδους και ποτέ έξω από αυτούς

Ειδικότερα για το τριήμερο της Αποκριάς παρακαλούμε τους καταστηματάρχες να μην βγάλουν χαρτόνια δίπλα από τους κάδους αλλά να τα κρατήσουν σε εσωτερικούς χώρους και να τα βγάλουν την Τρίτη 8/3. Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα παρακαλούμε όλους τους δημότες να μην βγάλουν ογκώδη αντικείμενα δίπλα στους κάδους, αλλά να τα κρατήσουν σε εσωτερικούς χώρους και να τα βγάλουν την επομένη της Κ. Δευτέρας.
Είμαστε σίγουροι ότι η διατήρηση της καθαριότητας της πόλης θα επιτευχθεί με την συνεργασία και συμμετοχή των δημοτών γιατί η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας…

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.