Photos: Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο χειρουργείο



julia1Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Τώρα μια μετεγχειρητική επιπλοκή ήταν εκείνη που την έβαλε πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι. Πριν δυο εβδομάδες, η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε την πύλη γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου με έντονους πόνους στο στήθος χωρίς να γνωρίζει από τι προέρχονται.

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, ο γιατρός της, έβγαλε το πόρισμα πως πρόκειται για κάψα. Η κάψα, είναι μια σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή όπου δημιουργείται πολύ σπάνια σε στήθος που έχει υποστεί χειρουργική παρέμβαση και έχει προστεθεί σιλικόνη. Οι γιατροί, άμεσα την έβαλαν στο χειρουργείο με σκοπό να αφαιρεθεί η σιλικόνη και να επανέλθει το στήθος της στο κανονικό του μέγεθος. Μέσα στην ατυχία της όμως, η Τζούλια, ήταν πολύ τυχερή αφού μετά την αφαίρεση της σιλικόνης εντοπίστηκε ένα αιμαγγείωμα το οποίο δεν συντρέχει ανησυχίας αλλά απαιτεί στενή παρακολούθηση.

 

gossip-tv.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.