Το νέο ξεκίνημα της Καίτης Γαρμπή – Πούλησε σπίτια και επιστρέφει



7F2DE4CB361FBC98A01A024259AD4B43Η Καίτη Γαρμπή θεωρείται μια από τις καλύτερες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Η συνεργασία της με τον Φοίβο το 1993, εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη, όμως οι λάθος επιλογές την οδήγησαν σε αποχή από τις πίστες αλλά και σε οικονομικό αδιέξοδο, σύμφωνα με το ένθετο «pasarella» της εφημερίδας «Αποκαλύψεις».

Τα χρυσά συμβόλαια αποτελούν πλέον παρελθόν για την Καίτη Γαρμπή, και η τραγουδίστρια προχώρησε στην πώληση των δύο σπιτιών που διέθετε με τον σύζυγό της στο Κεφαλάρι, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Προς πώληση βγήκε και το εξοχικό που διέθεταν στην Επίδαυρο, σύμφωνα με δηλώσεις του Διονύση Σχοινά, ενώ τελειωτική βολή στο οικονομικό τους αδιέξοδο, ήρθε να ρίξει το κλείσιμο της δισκογραφικής εταιρείας του τραγουδιστή.

Ωστόσο η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να επανέλθει στη δισκογραφία, με το νέο της CD που θα της χαρίσει και πάλι το χειροκρότημα του κόσμιου, που τόσο καιρό της είχε λείψει. Η καινούργια της δουλειά με τίτλο «Παζλ», έχει την υπογραφή του Νίκου Αντύπα, ενώ η τραγουδίστρια συνεργάζεται και με τον ποιητή Μάνο Ελευθερίου.

newsbeast.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.