Έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια!5ABB37AD2B6DE9BA9341D71BD4B1Ο Ziona Chana από την Ινδία είναι ο πρώτος άνδρας στον κόσμο που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά, 14 νύφες και 34 εγγόνια!

Όλοι μαζί μένουν σε ένα τετραώροφο κτίριο στο χωριό Baktwang της πολιτείας Mizoram, το οποίο διαθέτει συνολικά 100 δωμάτια!

Όπως δήλωσε ο Chana στην βρετανική εφημερίδα Sun: «Αισθάνομαι σαν το εκλεκτό παιδί του Θεού. Μου έχει δώσει τόσους πολλούς ανθρώπους να φροντίζω», και συμπληρώνει: «Πιστεύω ότι είμαι τυχερός άνθρωπος, μιας και έχω 39 γυναίκες και είμαι ο αρχηγός της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο».

Η οικογένεια είναι απόλυτα οργανωμένη, σχεδόν με στρατιωτική πειθαρχία. Η παλαιότερη από τις γυναίκες του Chana, η Zathiangi, συντονίζει τις υπόλοιπες για τις δουλειές του σπιτιού, όσον αφορά το καθάρισμα, το πλύσιμο και το μαγείρεμα.

Σε ένα και μόνο οικογενειακό δείπνο, μπορούν να καταναλώσουν μέχρι και 30 κοτόπουλα, 59 κιλά πατάτες και περίπου 100 κιλά βραστό ρύζι!

Ο τυχερός άνδρας είναι μέλος μιας σέκτας, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να παντρευτούν όσες γυναίκες θέλουν! Μάλιστα, έχει καταφέρει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία μέχρι και 10 φορές, με διαφορετικές φυσικά γυναίκες, μέσα σε έναν μόνο χρόνο.

Οι νεότερες σύζυγοι μένουν πιο κοντά στην κρεβατοκάμαρα του άνδρα, ενώ η μια και μοναδική που θα επισκεφτεί το βράδυ το κρεβάτι του εναλλάσσεται.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα μια από τις γυναίκες του Chana, η 35χρονη Rinkmini: «Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος του σπιτιού και ο πιο όμορφος άνδρας του χωριού».

Η ενότητα της οικογένειας στηρίζεται πάνω στις βασικές αρχές της αμοιβαίας αγάπης και του σεβασμού. Βέβαια, ο Chana βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση νέων συζύγων για να αυξήσει την φαμίλια του, και όπως υποστηρίζει τώρα σκέφτεται να πάει μέχρι και την Αμερική!

protothema.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.