Η επίθεση των οπαδών του ΟΣΦΠ στους παίκτες του ΠΑΟ – Συγκλονιστικές φωτογραφίες – “Βόμβα” Σισέ: Δεν μένω στην Ελλάδα με αυτές τις συνθήκες!



0SISEXYLO_654_355Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε πως αποχωρεί το καλοκαίρι, ενώ στη συνέχεια είχε έντονη λογομαχία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Είδαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Εγώ το είδα κι όλοι το είδαν. Το γκολ, που βάλαμε εμείς ήταν έγκυρο και του Ολυμπιακού δεν ήταν έγκυρο. Θα μιλήσω προσωπικά γιατί μιλάει η καρδιά.

Ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο κι όχι για να με κυνηγάνε να μου κόψουν το κεφάλι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά και είναι αρκετά. Όταν ήρθα, γνώριζα ποια είναι η κατάσταση αλλά δεν ήθελα να τα πιστέψω. Ήταν ένα παιχνίδι, που έπρεπε να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Το ξέρετε κι εσείς αυτό. Υπήρχε, όμως, ένας άνθρωπος που αποφάσισε ότι δεν το κερδίσαμε. Θα πάρω τις αποφάσεις μου. Είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε στην Ελλάδα, δεν μπορώ να παραμείνω υπό αυτές τις συνθήκες», ήταν τα λόγια του Γαλλου φορ.

Φεύγοντας τον Γάλλο σταμάτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγοντας του: “Θα τα πούμε του χρόνου” για να πάρει την απάντηση: ” Είσαι γελασμένος αν θα πιστέυεις πως θα είμαι εδώ του χρόνου”. Στη συνέχεια φέρονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσουν κάποιους ύβρεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να διαψεύδει το γεγονός.

Χάθηκε η λογική το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μόλις ο Καλόπουλος σφύριξε τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ο Σιμάο δέχτηκε κλωτσιά, ο Σισέ προπυλακίστηκε, ο Νικοπολίδης προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να προφυλάξει τους συναδέλφους του…

Δείτε το photostory της ντροπής!

 

newsit

Μάταια ο Αντώνης Νικοπολίδης προσπαθεί να προστατεύσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μάταια ο Αντώνης Νικοπολίδης προσπαθεί να προστατεύσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού – ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σιμάο στο επίκεντρο του... ντου! Ο υπάλληλος του Ολυμπιακού, πάντως, φαίνεται να προσπαθεί να τον προστατεύσει - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σιμάο στο επίκεντρο του… ντου! Ο υπάλληλος του Ολυμπιακού, πάντως, φαίνεται να προσπαθεί να τον προστατεύσει – ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μόνο που τελικά δεν τα κατάφερε και την έφαγε την κλωτσιά ο άσος του Παναθηναϊκού - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μόνο που τελικά δεν τα κατάφερε και την έφαγε την κλωτσιά ο άσος του Παναθηναϊκού – ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο σώζων εαυτόν, σωθείτο... - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο σώζων εαυτόν, σωθείτο… – ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ε, το ότι αυτοί κατέστρεψαν τα δίχτυα είναι πταίσμα μπροστά σε όλα τα άλλα που έγιναν στο Καραϊσκάκη... ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ε, το ότι αυτοί κατέστρεψαν τα δίχτυα είναι πταίσμα μπροστ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.