Πτολεμαΐδα: Αντικαπνιστικός Νόμος & 4 – 5 πονηροί!



Ptolemaida_aerial_viewΣτην Πτολεμαΐδα όσον αφορά  τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος(-εστίασης και αναψυχής-καφέ,μπαρ,εστιατόρια κτλ) έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά….

Μερικοί έχοντας άκρες όρθωσαν οφθαλμοφανείς παράνομες κατασκευές (σε ‘ακάλυπτο’ χώρο). Άλλοι πάλι κλείνουν με νάιλον αεροστεγώς τους εξωτερικούς τους χώρους(χώροι με τραπεζοκαθίσματα) παρότι ο νόμος ορίζει οι χώροι να είναι ανοικτοί περιμετρικά από δύο πλευρές τουλάχιστον (και εκεί ο κόσμος καπνίζει ελεύθερα,στα θερμοκήπια χωρίς εξαερισμό-να που μας κατάντησε ο αντικαπνιστικός νόμος). Αποτέλεσμα είναι 4-5 πονηροί έχοντας προφανώς πλάτες, να ‘εξαργυρώνουν’ την πλημμελή εφαρμογή του Νόμου!      

Η Πολεοδομία κάνει τα στραβά μάτια…?

Οι Αρχές…?

Ως πότε επιτέλους θα πρέπει να γίνεται υπόδειξη στους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς?(Παρότι υπάρχουν αδιαμφισβήτητα και ‘φωτεινές’ εξαιρέσεις).

Δεν ζητάμε κάτι περίεργο,ζητάμε Ισονομία και πλαίσια θεμιτού ανταγωνισμού!

Όσον αφορά τον αντικαπνιστικό νόμο,προφανώς είμαστε και εμείς αντίθετοι στην θέσπιση του,αλλά εφόσον είναι νόμος του Κράτους, δεν θα ανεχθούμε την κοροϊδία. Ή θα εφαρμόζεται παντού (χωρίς εξαιρέσεις) ή αν και εφόσον αδυνατούν να φροντίσουν για την εφαρμογή του,ας τον αποσύρουν.

αναγνώστης kozaniLife

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.