Ζήτησε προστασία εν όψει Τούμπας ο Μαρινάκης



2B19A3CEE2FA7E6D709802DA7CE8DBΈγγραφο στην ελληνική αστυνομία με την οποία ζητεί να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της αποστολής του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στην Τούμπα έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εκφράζει τηνανησυχία για όσα ακούγονται στη συμπρωτεύουσα περί αντιδράσεων των οπαδών του ΠΑΟΚ για την τιμωρία της έδρας της ομάδας και καλεί τις αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προστατέψουν την ομάδα του από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μέχρι να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών πιθανότατα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάτι τέτοιο μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει να ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στη σύσκεψη που έγινε για το σκοπό αυτό προ ημερών στο γήπεδο της Τούμπας.

sportfm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.